Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

5-HTP (ГІДРОКСІТРІПТОФАН) 100 МГ SOLGAR AMINO ACID 5-HTP

Час застосування: Між прийомами їжі
Бренд: Solgar
Форма випуску: Капсули
Тип харчової добавки: Амінокислоти
Рекомендується при:
  • Порушення циклу сну
  • Безсоння
  • Депресія
  • Розлади нервової системи
  • Розсіяність уваги
  • Порушення пам'яті
Склад:
  • 5-HTP L-5-гідротріптофан
  • Магній
  • Вітамін B6
  • Екстракт кореня валеріани
Склад порції: 1 капсула
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
5-HTP (Гідроксітріптофан) 100 мг Solgar Amino Acid 5-HTP фото
ОПИС

5-HTP (Гідроксітріптофан) 100 мг Solgar Amino Acid 5-HTP

5-HTP (Гідрокситриптофан) 100 мг Solgar – це науково розроблена харчова добавка для підтримки позитивного настрою та стану розслаблення. Незамінна амінокислота триптофан у головному мозку перетворюється на гормони серотоніну та дофаміну. Вона передає сигнали для роботи серця, нормальної температури тіла, міцного сну, хорошого навчання і запам'ятовування інформації. Але основна заслуга 5-HTP в тому, що це відмінний натуральний (з насіння грифон) безпечний антидепресант, що не викликає звикання. Як і інші незамінні кислоти 5-гідрокси L-триптофан не синтезується в організмі, тому його треба приймати у вигляді баду. Американський препарат 5-HTP можна використовувати як вегетаріанський продукт при безглютеновій дієті. Харчова добавка для дорослих 18+, унісекс, кошерний продукт. Не містить ГМО, глютена, пшениці, молочних продуктів, сої, дріжджів, цукру, натрію, штучних ароматизаторів, підсолоджувачів, консервантів та барвників. Форма випуску, упаковка 30 шт. та 90 шт.

Призначення
5-HTP (Гідрокситриптофан) 100 мг Solgar Amino Acid 5-HTP розроблений для дорослих 18+, регулює роботу серця, температуру тіла, зміцнює сон, покращує здатність до навчання та запам'ятовування. Надає нормалізуючу дію на шлунково-кишковий тракт.

Властивості
5-НТР – це відома триптофана амінокислота, яку видобувають із насіння африканської рослини Гриффонії. Організм перетворює її в головному мозку на гормони щастя та радості – серотонін та дофамін.

Активні компоненти
Мікрокристалічна целюлоза, рослинна целюлоза, магнію стеарат рослинного.

Результат
5- НТР (5- гідрокси L-триптофан) 100 мг може бути корисним людям, які ведуть активний спосіб життя і бажають позбутися постійної втоми, недосипання, нервової напруги, втоми. втоми, недосипання, нервової напруги, втоми.

Застосування
Як дієтична добавка дорослим приймати одну (1) вегетаріанську капсулу двічі на день при необхідності або перед сном, оскільки 5-HTP може викликати сонливість, або згідно з рекомендаціями лікаря.

Попередження
Приймати з обережністю вагітним, які приймають інші ліки. Зберігати у недоступному для дітей місці. Зберігати у сухому, прохолодному місці. Не використовувати, якщо зовнішнє ущільнення пляшки порушене або відсутнє.

Склад
5-HTP L-5-гідротриптофан. Магній. Вітамін B6. Екстракт кореня валеріани.

5-HTP (Гідроксітріптофан) 100 мг Solgar Amino Acid 5-HTP
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.