Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КРЕМ ДЛЯ НІГ З НАТУРАЛЬНИМ СОКОМ АЛОЕ GREEN PHARM COSMETIC SALUTARE JUICE ALOE NATURAL

Час застосування: Універсальний
Тип продукту: Крем
Бренд: Green Pharm Cosmetic
Виробник: ООО"КФК"Грин Фарм Косметик"
Вік: від 18
Класифікація:
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Ноги
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Відновлення
  • Живлення
  • Від сухості і тріщин
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Крем для ніг з натуральним соком алое Green Pharm Cosmetic Salutare Juice Aloe Natural фото
ОПИС

Крем для ніг з натуральним соком алое Green Pharm Cosmetic Salutare Juice Aloe Natural

Ноги потребують такого ж регулярного і дбайливого догляду, як і інші частини тіла. Як зберегти м'якість і молодість шкіри на ногах, забезпечити її зволоження і пружність? Крем для ніг з натуральним соком алое Salutare Juice Aloe Natural Українського бренду Green Pharm Cosmetic містить цінні компоненти для глибокого зволоження, зміцнення гідроліпідної мантії, збереження тонусу і еластичності. До складу крему включені сік алое, як основний інгредієнт, Д-пантенол, сечовина, натуральні екстракти кінського каштана, кропиви, молочна кислота. Весь комплекс поживних і корисних мікроелементів спрямований на зміцнення захисних функцій шкіри, зволоження на найглибших шарах, збереження вологи в клітинних мембранах, захист від окислювального стресу. М'якість і гладкість забезпечує молочна кислота, яка делікатно і ефективно відлущує огрубілий верхній шар і стимулює клітинне оновлення. Кінський каштан попереджує застій крові в судинах, це натуральна профілактика варикозу, пом'якшує і живить клітини покриву. Сік алое вера загоює дрібні тріщинки, подряпини, має бактерицидну дію, насичує шкіру вітамінами, робить її м'якою. Крем призначений для дорослої аудиторії, підходить для будь-якого типу шкіри, для жінок.

Призначення
Salutare Juice Aloe Natural для ніг застосовують при сухості шкіри, огрубінні, втраті вологи і пружності, зниженні тонусу і захисних властивостей, появі тріщин, втоми.

Властивості
Крем з алое вера відмінно знімає лущення, видаляє ороговілі частинки шкіри, пом'якшує покрив, підвищує пружність і еластичність, прискорює обмінні процеси, знімає роздратування і запалення.

Активні компоненти
Сік Алое діє як бактерицидний, протизапальний, ранозагоювальний засіб, глибоко зволожує клітини, підвищує захисну функцію клітинних мембран, відновлює склад і структуру клітин.
Д-пантенол + сечовина запускають регенерацію клітин, відновлюють клітинні структури, захищають від окисного стресу.
Екстракт кінського каштана перешкоджає розвитку варикозу, нормалізує кровотік, зменшує тиск в судинах, дарує легкість і свіжість.
Молочна кислота делікатно усуває огрубілий шар епідермісу, проводить м'який пілінг, залишаючи шкіру ідеально гладкою.

Результат
Шкіра під впливом крему з соком алое і молочною кислотою стає м'якішою і ніжнішою, огрубілі ділянки легко видаляються, покрив виглядає здоровим, стає шовковистим, зникають дрібні пошкодження, подряпини і тріщини, шкіра повністю відновлюється і омолоджується.

Застосування
Крем з алое вера для ніг застосовується на чисту суху шкіру. Рівномірно нанести і масажними рухами розподілити по всій поверхні, дочекатися повного всмоктування.

Склад
Barbadensis Leaf Juice, Сarbamide (urea), Glycerin, Steariс Acid, Perfume Oil, Propylenе Glycol, Isopropyl Myristate, Distillated Monoglyceridе, Glyceryl Monostearatе, Cetеaryl Alcohol, Dimethicone, D-panthenol, Fragrance, Horse Chestnut Extract, Symphytum Officinale Extract, Urtica Dioiсa Extract, Lactic Acid, Xanthan Gum, Triethanolamine, Phenonip.

Крем для ніг з натуральним соком алое Green Pharm Cosmetic Salutare Juice Aloe Natural
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.