Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СИРОВАТКА ДЛЯ ПРОБЛЕМНОЇ ШКІРИ ОБЛИЧЧЯ GREEN PHARM COSMETIC PROBLEM SKIN SERUM

Час застосування: Універсальний
Бренд: Green Pharm Cosmetic
Тип продукту: Сироватка
Виробник: ООО"КФК"Грин Фарм Косметик"
Вік: 12+
Класифікація:
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Від акне
  • Антибактеріальна дія
  • Від вугрів
  • Від запалення шкіри
  • При вугрових висипаннях
  • Усунення постакне
Для кого: Унісекс
Тип шкіри:
  • Проблемна
  • Схильна до акне
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Сироватка для проблемної шкіри обличчя Green Pharm Cosmetic Problem Skin Serum фото
ОПИС

Сироватка для проблемної шкіри обличчя Green Pharm Cosmetic Problem Skin Serum

Сироватка для проблемної шкіри обличчя призначена для догляду за проблемною шкірою обличчя, бореться з жирним блиском, вугровим висипом, акне і забитих порах. Форма випуску: флакон із піпеткою 30 мл.

Призначення
При місцевому застосуванні на шкіру сироватка має антибактеріальну, противугреву та депігментуючі дії. Підходить для проблемної шкіри обличчя.

Рекомендація до застосування
Невелику кількість наносити 2 рази на день вранці та ввечері на очищену шкіру обличчя, уникаючи області навколо очей, або точково на проблемні ділянки. Через 10-15 хв за потреби нанести крем (гель або ін. засоби) за типом шкіри.
Для отримання максимального результату рекомендовано застосовувати сироватку у комплексному догляді. Рекомендований курс застосування 3-4 тижні. Повторний курс через 1-2 місяці.

Активні компоненти
Активний склад містить компоненти натурального походження: натрієві солі ефірів молочної кислоти - лауринової жирної кислоти та каприлової кислоти, завдяки яким виявляє високу активність проти різних видів мікроорганізмів. Ефективно діє проти пропіонової бактерії, яка спричиняє акне.
У комплексному догляді завдяки вітамінам А, Е, В5 сироватка сприяє нормалізації процесів кератинізації волосяного фолікула; уповільнює утворення жирних кислот, що сприяють виникненню акне. 
Антибактеріальна дія проявляється як на поверхні шкіри, так і у сальних залозах. Ефірні олії шавлії, чайного дерева та бергамоту та екстракти череди, ромашки, календули та кропиви посилюють протимікробну та протизапальну дію, виявляють в'яжучий ефект та зменшують гіперсекрецію шкірних залоз.

Результат
- має протизапальну дію;
- зменшує прояви акне та комедонів;
- нормалізує діяльність шкірних залоз;
- освітлює шкіру із проявами постакнету гіперпігментації.
Також при регулярному застосуванні сироватки пригнічується зростання та активність меланоцитів, які спричиняють гіперпігментацію.

Склад
Agua, Propylene Glycol, Glycerin, Sodium Caproyl/Lauroyl Lactylate, Carbopol, Cyclopentasiloxane, D-Panthenol, Bídens Tripartíta Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Calendula Оfficinalis Еxtract, Urtica Dioiсa Extract, Clary Sage (Salvia sclarea) Essential Oil, Тea Tree (Melaleuca alternifolia) Essential Oil, Bergamote Essential Oil, Retinyl Palmitate (and) Glycine Мax Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Рerfume, Phenonip, Triethanolamine.

Сироватка для проблемної шкіри обличчя Green Pharm Cosmetic Problem Skin Serum
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.