Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ВІДНОВЛЮЮЧА ТКАНИННА МАСКА ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ З МУЦИНОМ РАВЛИКА ESTHETIC HOUSE SNAIL CICA+ PERFECT REPAIR MASK

Час застосування: Універсальний
Бренд: Esthetic House
Тип продукту: Маска
Тип маски:
  • Одноразова
  • Тканинна
Виробник: Esthetic House CO. LTD
Вік: 30+
Класифікація: Доглядова
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Від запалення шкіри
  • Відновлення
  • Від пігментних плям
  • Живлення
  • Зволоження
  • Зменшення почервоніння
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Зневоднена
  • Суха
Країна виробництва: Південна Корея
Країна реєстрації: Південна Корея
Відновлююча тканинна маска для обличчя з муцином равлика Esthetic House Snail Cica+ Perfect Repair Mask фото
ОПИС

Відновлююча тканинна маска для обличчя з муцином равлика Esthetic House Snail Cica+ Perfect Repair Mask

Відновлювальні властивості шкіри з віком погіршуються і процес регенерації сповільнюється. Для шкіри, яка потребує інтенсивного відновлення рекомендується застосовувати відновлюючу тканинну маску для обличчя з муцином равлика Snail Cica + Perfect Repair Mask корейського бренду Esthetic House. Равликовий секрет має потужну антиоксидантну та регенеруючу дію, його присутність в косметичних продуктах забезпечує антивікової догляд і позбавлення від ознак вікових змін. В тканинній масці висока концентрація діючої речовини, яка ефективна щодо вікової шкіри після 30 років, коли сповільнюються процеси природного вироблення колагену та еластину, шкіра втрачає пружність і тонус. Поряд з равликовим муцином в масці присутні інші натуральні компоненти - екстракт центелли та чайного дерева, які підтримують природний гідробаланс, допомагають боротися з висипаннями та запальними процесами, усувають лущення та розгладжують шкіру. Завдяки збалансованому та потужному складу, покриви набувають рівного тону і рельєфу, ознаки старіння стають менш помітні, а згодом шкіра розгладжується та омолоджується, зморшки заповнюються зсередини та зникають, шкіра наповнюється сяйвом і молодістю. Тонус покриву підвищується в рази, стають непомітними пігментація і висип, зникає жирний блиск, вирівнює колір обличчя та поліпшується загальний стан. Маска з муцином равлика розроблена для жінок після 30 років, особливо шкіри сухої, нормальної, будь-якого типу.

Призначення
Тканинна основа з равликовим секретом рекомендується для сухої та зневодненої шкіри, при появі ознак старіння, зморшок і втрати еластичності, втрати тонусу та зниження захисних функцій.

Властивості
Snail Cica + Perfect Repair Mask пом'якшує та відновлює шкірний покрив, максимально зволожує, забезпечує повноцінним живленням і вітамінами, зменшує запалення, освітлює пігментацію, бореться з проявами віку.

Активні компоненти
Равликовий муцин - антиоксидант і потужний регенератор клітин, який повністю оновлює склад, живить покрив і максимально розгладжує поверхню шкіри, підсилює тонус і захисні властивості.
Екстракт центелли азіатської - заспокоює роздратування і знижує запальні процеси, загоює ранки, прискорює регенерацію пошкоджених ділянок.
Екстракт зеленого чаю - підсилює дію інших компонентів, тонізує, освіжає покрив, надає гладкість та м'якість.

Результат
Застосування тканинної маски з равликом та центеллою значно покращує стан шкірного покриву, бореться з недоліками та нерівностями. Ефективно усуває вугровий висип, нормалізує вироблення шкірного жиру, матує, підвищує тонус шкіри, стимулює вироблення власного колагену для збільшення пружності та підтримки еластичності. Масочка розгладжує дрібні зморшки, освітлює тон шкіри, вирівнює рельєф і надає здорове сяйво.

Застосування
Маску застосовують на чисту суху шкіру. Розкрийте упаковку з тканинною маскою, розправте її та акуратно прикладіть до обличчя. Оптимально залишити засіб на шкірі на 20 хвилин. Після цього зніміть тканину з обличчя. Концентрат, який залишився на шкірі не змивається, дайте час клітинам шкіри повністю поглинути цілющу есенцію.

Склад
Water, Glycerin, Niacinamide, Dipropylene Glycol, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Carbomer, Allantoin, Snail Secretion Filtrate (1,000ppm), Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Extract (1,000ppm), Dipotassium Glycyrrhizate, Centella Asiatica Extract (1,000ppm), Camellia Sinensis Leaf Extract, Tromethamine, Caprylhydroxamic Acid, Adenosine, Disodium EDTA, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Sodium Hyaluronate, Madecassoside, Asiaticoside, Dextrin, Limonene, Citronellol, Linalool, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Geraniol, Hydroxycitronellal, Benzyl Benzoate, Citral, Amyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Benzyl Alcohol, Anise Alcohol, Farnesol, Fragrance.

Відновлююча тканинна маска для обличчя з муцином равлика Esthetic House Snail Cica+ Perfect Repair Mask
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.