Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КОЛД КРЕМ ABCДЕРМ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ І ТІЛА BIODERMA ABCDERM COLD-CREAM NOURISHING FACE AND BODY CREAM

Час застосування: Універсальний
Бренд: Bioderma
Тип продукту: Крем
Виробник: Laboratoire Bioderma
Вік: Без обмежень
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Обличчя
  • Тіло
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Щоденна гігієна
  • Захист
  • Від подразнення шкіри
  • Живлення
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого: Дітям
Тип шкіри:
  • Нормальна
  • Суха
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Колд крем ABCДерм для обличчя і тіла Bioderma ABCDerm Cold-Cream Nourishing Face And Body Cream фото
ОПИС

Колд крем ABCДерм для обличчя і тіла Bioderma ABCDerm Cold-Cream Nourishing Face And Body Cream

Колд крем ABCДерм для обличчя і тіла Bioderma ABCDerm Cold-Cream Nourishing Face And Body Cream розроблений для чутливої ​​шкіри дитини, застосовується в холодну пору року для захисту від погодних умов і впливу агресивного морозного повітря. Крем з легкою текстурою і безпечним складом підтримує оптимальну зволоженість дитячої шкіри, сприяє її пом'якшення і захисту від впливу навколишнього середовища. Підходить для новонароджених. Випускається в обсягах 45 мл та 200 мл.

Призначення
Живлення і зволоження;
Захист від морозу і вітру;
Усуває лущення і роздратування;
Позбавляє від стягнутості;
Дарує м'якість і комфорт;

Властивості
Колд-крем активно всмоктується в дитячу шкіру, інтенсивно живить і зволожує, зміцнює захисний бар'єр дерми, сприяє її ущільненню. Шкіра отримує надійний захист від вітру, холоду, морозу, сухості.

Активні компоненти
Гліцерин дарує м'якість, допомагає утримати вологу в клітинах, не допустити пересихання шкіри.
Бджолиний віск натуральний протизапальний і ранозагоювальний засіб, чудово позбавляє від подразнень і лущення, прискорює регенерацію шкіри після зовнішнього впливу.
Олія солодкого мигдалю бореться з окислювальним стресом, оберігає шкіру від бактерій і мікробів, підвищує тонус і дарує м'якість.

Результат
Крем містить безпечні компоненти, які захищають ніжну дитячу шкіру від впливу агресивного навколишнього середовища, допомагають шкірі залишатися м'якою і гладкою, насичують клітини вологою і роблять їх витривалими, прискорюють процеси регенерації і загоєння.

Спосіб застосування
Крем наноситься на суху чисту шкіру обличчя і руки 1-2 рази на день або по мірі необхідності. Колд-крем можна використовувати для малюків з перших днів життя, крім недоношених дітей.

Склад
Water, Mineral Oil, Glycerin, Isostearyl Isostearate, Silica Dimethyl Silylate, Beeswax, Cetearyl Alcohol, Polyglyceryl-3 Ricinoleate, Sorbitan Isostearate, Zinc Stearate, Sodium Citrate, Capryloyl Glycine, Pentylene Glycol, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Xanthan Gum, Fragrance.

Колд крем ABCДерм для обличчя і тіла Bioderma ABCDerm Cold-Cream Nourishing Face And Body Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.