Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

CИРОВАТКА ГІДРАБІО ЗВОЛОЖУЮЧА ІНТЕНСИВНОЇ ДІЇ BIODERMA HYDRABIO SERUM

Час застосування: День
Бренд: Bioderma
Тип продукту: Сироватка
Виробник: Laboratoire Bioderma
Вік: 14+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Обличчя
  • Тіло
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Для пружності шкіри
  • Відновлення
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Підліткам
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Зневоднена
  • Суха
  • Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Cироватка ГІДРАБІО зволожуюча інтенсивної дії Bioderma Hydrabio Serum фото
ОПИС

Cироватка ГІДРАБІО зволожуюча інтенсивної дії Bioderma Hydrabio Serum

Сироватка Гідрабіо зволожуюча інтенсивної дії Bioderma Hydrabio Serum допомагає сухій і чутливій шкірі обличчя здобути гладкість, пружність і надовго залишатися молодою. Збалансована формула сироватки інтенсивно підвищує рівень гідратації клітин шкіри, стимулює вироблення власного колагену і еластину, підтримує цілісність клітинних структур, покращує текстуру і тон покриву. Шкіра природним чином накопичує вологу і утримує її в клітинах покриву, що сприяє розгладженню, зміцненню гідроліпідному бар'єру і підвищенню пружності. Прекрасна основа під макіяж. Об'єм 40 мл.

Призначення
Глибоко інтенсивно зволожує;
Сприяє підвищенню рівня еластичності;
Надовго утримує вологу в клітинах;
Моментальний ефект розгладження;
Активізує внутрішньоклітинні процеси омолодження;
Підходить будь-якому типу шкіри незалежно від статі і віку

Властивості
Гідрабіо швидко проникає в глибокі шари дерми, інтенсивно підвищує рівень зволоження клітин, підтримує баланс вологи, прискорює обмінні процеси, стимулює регенерацію і уповільнює процеси вікових змін.

Активні компоненти
Маннітол діє як потужний антиоксидант, нейтралізує дію вільних радикалів, сповільнює процеси старіння, перешкоджає руйнуванню молекул гіалуронової кислоти.
Екстракт яблучний - це натуральний зволожувач шкіри, стимулює регенерацію клітин, має ефект освітлення шкіри, мінімізує вираженість пігментних плям, ефективний для омолодження старіючої шкіри, надає обличчю сяйва і допомагає продовжити молодість.
Екстракт золотистої водорості глибоко і інтенсивно зволожує шкіру, насичує її мінералами та мікроелементами, стимулює коллагеногенез, підвищує пружність і еластичність, ущільнює зовнішній шар дерми, підвищує захисні властивості.

Вітамін РР (нікотинова кислота) покращує мікроциркуляцію крові, кровообіг в дрібних судинах і капілярах, покращує стан і текстуру шкіри, вирівнює тон, розгладжує дрібні і мімічні зморшки по типу "гусячих лапок", бореться з застійними процесами та явищами на клітинному рівні.
Aquagenium запатентований комплекс, який допомагає утримати і зберегти оптимальні показники гідратації клітин дерми, активізує нормальне здоровий стан шкіри і запускає процеси тотальної регенерації.

Результат
Сироватка для інтенсивного зволоження оберігає шкірний покрив від зовнішнього впливу і чинників старіння, сприяє стабільному рівню зволоження клітин, підвищує пружність і тонус шкіри в будь-якому віці. Покрив отримує максимум енергії і вітамінів, розгладжується, стає більш еластичним і витривалим, підвищується щільність і захисні властивості.

Спосіб застосування
Сироватку застосовують на очищену і тонізовану шкіру обличчя і шиї. Використовувати два рази в день, вранці і ввечері, щоденно. Використовується самостійно або перед нанесенням інших засобів догляду Гідрабіо.

Склад
Water (aqua), Glycerin, Xylitol, Sodium Polyacrylate, Mannitol, Rhamnose, Fructooligosaccharides, Laminaria Ochroleuca Extract, Niacinamide, Pyrus Malus (apple) Fruit Extract, Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Trideceth-6, Peg / ppg-18/18 Dimethicone, Sodium Hyaluronate, Hexyldecanol, Caprylic / capric Triglyceride, Disodium Edta, Chlorphenesin, Phenoxyethanol, Fragrance (parfum).

Гіпоаллергенно.

Cироватка ГІДРАБІО зволожуюча інтенсивної дії Bioderma Hydrabio Serum
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.