Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

BEE RADIANT КРЕМ-ГЕЛЬ ЛЕГКОЇ ТЕКСТУРИ ДЛЯ ЗАХИСТУ ВІД ОЗНАК СТАРІННЯ ТА СЛІДІВ ВТОМИ APIVITA BEE RADIANT SIGNS OF AGING & ANTI-FATIGUE GEL-CREAM

Час застосування: Універсальний
Бренд: Apivita
Тип продукту: Крем-гель
Виробник: Apivita
Вік: 30+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Натуральна
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Антивіковий
  • Мімічні зморшки
  • Тьмяний колір обличчя
  • Захист
  • Від зморшок
  • Перші вікові зміни
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Жирна
  • Комбінована
Країна виробництва: Греція
Країна реєстрації: Греція
BEE RADIANT Крем-гель легкої текстури для захисту від ознак старіння та слідів втоми Apivita Bee Radiant Signs Of Aging & Anti-Fatigue Gel-Cream фото
ОПИС

BEE RADIANT Крем-гель легкої текстури для захисту від ознак старіння та слідів втоми Apivita Bee Radiant Signs Of Aging & Anti-Fatigue Gel-Cream

Мультифункціональний механізм дії засобів BEE RADIANT виходить на новий рівень захисту та регенерації шкіри. Легкий крем-гель з екстрактом білої півонії та запатентованим екстрактом прополісу запобігає, уповільнює та усуває прояви старіння (вікові та мімічні зморшки), розкриваючи сяйво та гладкість шкіри, робить тон шкіри більш рівним. Має легку текстуру. На 96% складається з інгредієнтів натурального походження. Випускається у баночці об'ємом 50 мл.

Призначення
Легкий крем-гель з білим півоном і запатентованим екстрактом прополісу запобігає, уповільнює і коригує перші ознаки старіння шкіри (дрібні зморшки, зморшки), дарує їй пружність, здорове сяйво, рівний тон і свіжий вид, що відпочиває, захищає від щоденного впливу.

Властивості
Ідеально підходить тим, у кого тьмяна шкіра та турбує поява ознак старіння. Покращує синтез колагену, еластину та гіалуронової кислоти.

Активні компонети
Шкіра виглядає більш зволоженою, еластичною та молодою завдяки запатентованому екстракту прополісу, рослинному глікогену та натуральному глікоїну.
Біла півонія одна з найкрасивіших квіток Середземномор'я, і ​​одна з найпопулярніших в Азії. Це символ сяйва та чистоти вже понад 4000 років. Освіжає і робить шкіру молодшою, еластичнішою і сяючою.
Екстракт прополісу має протизапальні, антисептичні, антиоксидантні та антибактеріальні властивості.
Екстракт ячменю контролює появу пігментації, забезпечуючи рівномірний тон шкіри обличчя.
Ефірні олії імбиру, лимона та троянди омолоджують шкіру та покращують настрій.
Вода у формулі замінена настоєм шипшини з антиоксидантною дією.

Результат
Повертає сяйво та життєву силу, зможе подарувати вам прекрасні сенсорні відчуття.

Рекомендація до застосування
Наносити вранці та ввечері на очищену шкіру обличчя та шиї легкими рухами. Уникати зони контуру очей.

Склад:
Aqua/Water/Eau, Propanediol, Triheptanoin, Aqua/Water/Eau, Sorbitol, Isoamyl Laurate, Heptyl Undecylenate, Silica, Sodium Acrylates Copolymer, Panthenol, Propolis Extract, Paeonia Lactiflora Extract/Paeonia Lactiflora Hordeum Vulgare Extract / Extrait de semence d'orge, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Rosa Damascena Flower Oil, Zingiber Officinale (Ginger) Root Oil, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil Acetate, Bisabolol, Glycogen, Tocopherol, Lecithin, Glycerin, Allantoin, Glyceryl Glucoside, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Ethylhexylglycerin, Hydroxyacetophenone, Citronellyl Methylcrotonate, Sodium Hydroxide, Parfum/Fragrance, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Hydroxycitronellal, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Geraniol, Benzyl Alcohol, Coumarin.
Organic cultivation.
Rosa Canina Fruit Aqueous Infusion = Wild Rose Infusion.

BEE RADIANT Крем-гель легкої текстури для захисту від ознак старіння та слідів втоми Apivita Bee Radiant Signs Of Aging & Anti-Fatigue Gel-Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.