Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

МАСКА ДЛЯ ВОЛОССЯ ЖИВЛЕННЯ ТА ВІДНОВЛЕННЯ З ОЛИВКОВОЮ ОЛІЄЮ І МЕДОМ APIVITA NOURISH & REPAIR HAIR MASK WITH OLIVE & HONEY

Час застосування: Універсальний
Бренд: Apivita
Тип продукту: Маска
Тип волосся:
  • Пошкоджені
  • Сухі
Виробник: Apivita
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Натуральна
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Волосся
Призначення товару:
  • Від посіченого волосся
  • Для блиску
  • Відновлення
  • Захист
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Країна виробництва: Греція
Країна реєстрації: Греція
Маска для волосся ЖИВЛЕННЯ ТА ВІДНОВЛЕННЯ з оливковою олією і медом Apivita Nourish & Repair Hair Mask With Olive & Honey фото
ОПИС

Маска для волосся ЖИВЛЕННЯ ТА ВІДНОВЛЕННЯ з оливковою олією і медом Apivita Nourish & Repair Hair Mask With Olive & Honey

Живильна маска для волосся призначена для сухого та зневодненого волосся. Вона відновлює волосся, надає йому блиску та м'якості, захищає від ламкості. Маска для інтенсивного відновлення пошкодженого волосся на 96% складається з інгредієнтів натурального походження. Випускається у баночці, об'єм 200 мл.

Призначення
Маска для сухого пошкодженого волосся інтенсивно живить його, глибоко відновлює, захищає та розгладжує.

Активні інгредієнти
Рослинні олії (оливи, мигдалю, каріте, зародків пшениці та насіння інка-інчі), протеїни пшениці та 5 вітамінів глибоко живлять, реконструюють сухе та пошкоджене волосся. Олива багата на вітаміни Е, А і поліфеноли, які зволожують і живлять шкіру та локони, покращують блиск і відновлюють сухі кінчики. Вона має сильні антиоксидантні властивості, захищає від вільних радикалів, сприяє регенерації шкіри, підвищує еластичність і повертає сяйво.
Грецький чебрецевий мед та алое зволожують і розгладжують волосяний покрив. Мед багатий на цукри, вітаміни та мікроелементи. Також він має живильну, зволожуючу, заспокійливу, омолоджуючу та пом'якшувальну дію.
APISHIELD HS комплекс захищає від появи посічених кінчиків і пошкоджень при укладанні.
Вода у формулі замінена настоєм розмарину з антиоксидантною дією.

Результат
Ваші пасма набудуть м'якості та еластичності, що віддзеркалюють видиму життєву силу та сяйво.

Рекомендація до застосування:
1. Нанести маску після використання шампуню, залишити на 3-5 хвилин. Потім ретельно змити водою.
2. Для досягнення кращого ефекту нанесіть засіб на добре висушене рушником волосся і загорніть у теплий рушник, залиште на 15 хвилин. Потім ретельно промийте водою.

Склад:
Aqua/Water/Eau, Cetyl Alcohol, Aqua/Water/Eau, Diheptyl Succinate, Brassicamidopropyl Dimethylamine, Glycerin, Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer, Behentrimonium Chloride, Cetyl Esters, Cetearyl Alcohol, Plukenetia Volubilis Seed Oil, Hydrogenated Castor Oil Isostearate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Mel/Honey/Miel, Hydrolyzed Wheat Protein, Panthenol, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Hydrolyzed Wheat Starch, Niacinamide, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Phytantriol, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Biotin, Arginine, Aspartic Acid, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil , Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Peel Oil, Hydroxyethylcellulose, Lactic Acid, Tocopheryl Acetate, Sodium Gluconate, Dehydroacetic Acid, Parfum/Fragrance, Benzyl Alcohol, Linalool, Limonene, Coumarin.
Organic cultivation.
Rosmarinus Officinalis Leaf Aqueous Infusion = Rosemary.

Маска для волосся ЖИВЛЕННЯ ТА ВІДНОВЛЕННЯ з оливковою олією і медом Apivita Nourish & Repair Hair Mask With Olive & Honey
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.