Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ШАМПУНЬ ПРОТИ ЖИРНОЇ ЛУПИ З БІЛОЮ ВЕРБОЮ І ПРОПОЛІСОМ APIVITA SHAMPOO FOR OILY DANDRUFF WITH WHITE WILLOW PROPOLIS

Час застосування: Універсальний
Бренд: Apivita
Тип продукту: Шампунь
Тип волосся: Жирні
Виробник: Apivita
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Натуральна
  • Люкс
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Волосся
Призначення товару:
  • Регулювання жирності
  • Від подразнення шкіри
  • Очищення
  • Від лупи
  • Заспокійлива дія
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Країна виробництва: Греція
Країна реєстрації: Греція
Шампунь проти жирної лупи з білою вербою і прополісом Apivita Shampoo For Oily Dandruff With White Willow Propolis фото
ОПИС

Шампунь проти жирної лупи з білою вербою і прополісом Apivita Shampoo For Oily Dandruff With White Willow Propolis

Шампунь проти жирної лупи з білою вербою та прополісом розроблений спеціально для якісного догляду за жирним волоссям. На 88% складається з натуральних інгредієнтів, завдяки яким ретельно очищує від забруднень, нормалізує роботу сальних залоз, ефективно бореться з лупою та причинами її виникнення. Шампунь для жирного волосся з лупою надає антисептичну, оздоровлюючу, відновлюючу та зміцнювальну дію, запобігає повторній появі лупи, сверблячки, лущення та подразнення шкіри голови, випадання, ламкості, зневоднення та посічення локонів. Не містить мінеральних олій, парабенів, фталатів, силіконів. Випускається у вигляді напівпрозорого флакона об'ємом 250 мл.

Призначення
Шампунь від лупи для жирного волосся регулює виділення шкірного сала, зменшує лупу, заспокоює свербіж та подразнення шкіри голови.

Активні компоненти
Екстракт білої верби нормалізує роботу сальних залоз, ефективно бореться з лупою, зміцнює волосяний покрив. Саліцилова кислота у складі кори верби забезпечує м'яке відлущування відмерлих клітин без подразнень, заспокоює свербіж, покращує обмінні процеси в клітинах епідермісу, сприяє активному зростанню та зміцненню коренів волосся.
Екстракт прополісу та натуральна саліцилова кислота ефективно борються з лупою та запобігають її повторній появі, зміцнюють та відновлюють волосяний покрив, стимулюють ріст, запобігають випаданню та посіченню. Мають протизапальні, антисептичні, антиоксидантні та антибактеріальні властивості.
Ефірна олія грецької лаванди має антисептичні та бактерицидні властивості, заспокоює шкіру голови, усуває запалення, суху лупу та подразнення, відновлює та зміцнює локони, захищає їх від негативного впливу зовнішніх факторів.
Екстракт грецького органічного чебрецю та лаванди, селери, ефірні олії кедра та герані регулюють надмірну секрецію шкірного сала, заспокоюють подразнення та свербіж.
Ексклюзивний рослинний синергетичний комплекс APISHIELD HS захищає мікрофлору шкіри голови, посилює захист волосся від впливу навколишнього середовища (забруднення, укладання), а також відновлює та зміцнює. Ефективність комплексу ґрунтується на комбінації 7 рідкісних олігосахаридів з бавовни, пребіотика та аргініну.
Вода у формулі замінена настоєм розмарину з антиоксидантною дією.

Рекомендація до застосування
Нанести невелику кількість шампуню на шкіру голови. Спінити, злегка помасажувати та ретельно змити водою. Уникати потрапляння в очі.

Курс застосування
Використовуйте засіб 1-2 рази на тиждень.

Склад:
Aqua/Water/Eau, Sodium Laureth Sulfate, Zinc Coceth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Polysorbate 20, Apium Graveolens (Celery) Seed Extract, Thymus Vulgaris (Thyme) Flower/Leaf Extract ) Flower Extract, Saponaria Officinalis Leaf/Root Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Propolis Extract, Mel/Honey/Miel, Cedrus Atlantica Bark Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Climbazole, Panthenol, Gly /Capric Triglyceride, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Undecylenoyl Glycine, Disodium EDTA, PEG-90 Glyceryl Isostearate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Laureth-2, Sodium Methoxide , Parfum/Fragrance, Linalool, Limonene, Hexyl Cinnamal, Coumarin, Citronellol, Eugenol.

Organic cultivation.
Rosmarinus Officinalis Leaf Aqueous Infusion.

Шампунь проти жирної лупи з білою вербою і прополісом Apivita Shampoo For Oily Dandruff With White Willow Propolis
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.