Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СИРОВАТКА-ЛІФТИНГ ВАЙН ЕЛІКСИР ДЛЯ БОРОТЬБИ ЗІ ЗМОРШКАМИ ТА ПІДВИЩЕННЯ ПРУЖНОСТІ APIVITA WINE ELIXIR WRINKLE AND FIRMNESS LIFT SERUM

Час застосування: Універсальний
Бренд: Apivita
Тип продукту: Сироватка
Виробник: Apivita
Вік: 40+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Натуральна
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Обличчя
  • Шия
Призначення товару:
  • Антивіковий
  • Зміна овалу обличчя
  • Відновлення
  • Ліфтинг
  • Від зморшок
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Греція
Країна реєстрації: Греція
Сироватка-ліфтинг ВАЙН ЕЛІКСИР для боротьби зі зморшками та підвищення пружності Apivita Wine Elixir Wrinkle And Firmness Lift Serum фото
ОПИС

Сироватка-ліфтинг ВАЙН ЕЛІКСИР для боротьби зі зморшками та підвищення пружності Apivita Wine Elixir Wrinkle And Firmness Lift Serum

Створена на основі знань про епігенетику, сироватка-ліфтинг інтенсивного догляду WINE ELIXIR пробуджує молодість шкіри завдяки поліфенолам - суперпотужним молекулам з антивіковою дією, знайденим у листі виноградної лози, що здавна росте на острові Санторіні. На 96% складається з інгредієнтів натурального походження. APIVITA розробила унікальну ефективну формулу, яка не лише коригує ознаки старіння, а й повторно активує «білки молодості» шкіри. Випускається у флаконі, об'єм 30 мл.

Призначення
Зменшує зморшки. Підвищує еластичність. Забезпечує ефект ліфтінгу.

Властивості
Легка формула глибоко проникає в шкіру, забезпечуючи підтягуючий та зміцнюючий ефект, одночасно розгладжуючи зморшки та тонкі лінії на поверхні шкіри. Згодом шкіра відновлює свою щільність та еластичність. Контури обличчя набувають новонабутої елегантності і витонченості, надаючи одличчю вигляд новонабутої молодості.

Активні компоненти
Поліфеноли винограду Санторіні – це потужні антивікові молекули, які повертають шкірі молодий вигляд. З цією метою вони допомагають розгладити зморшки та змінити овал обличчя. Екстракт винограду Санторіні багатий на поліфеноли активує білки, які на шкірі пов'язані з функціями регенерації, детоксикації та антиоксидантного захисту.
Смола мастикового дерева - підвищує щільність та еластичність шкіри.
Запатентований екстракт прополісу захищає від окисного стресу та зовнішніх факторів.
Гіалуронова кислота, олія каріте, оливи та виноградних кісточок зволожують шкіру.
Ефірні олії неролі, пачулі, шавлії та троянди омолоджують шкіру та розслаблюють.
Вода у формулі замінена антиоксидантним настоєм трьох сортів винограду з острова Санторіні (Athiri, Aidani, Assyrtiko) з антивіковою дією.

Результат
Шкіра стає гладкою, м'якою, підтягнутою, доглянутою, бархатистою та сяючою.

Рекомендація до застосування
Наносити вранці та ввечері на очищену шкіру перед використанням крему APIVITA, уникаючи області навколо очей.

Склад:
Aqua (Water), Glycerin, Olus (Vegetable) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Isosorbide Dicaprylate, Cetearyl Alcohol, Dicetyl Phosphate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Aqua (Water), Vitis Vinif Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Pistacia Lentiscus (Mastic) Gum, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Propolis Extract, Panthenol, Salvia Sclarea (Clary) Oil, (Bitter Orange) Flower Oil, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Rosa Damascena Flower Oil, Pogostemon Cablin Leaf Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Lecithin, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Sclerotium Gum, Tocopheryl Aceta, Phosphate, Copper Lysinate/Prolinate, Cetyl Palmitate, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Sodium Gluconate, Citronellyl Methylcrotonate, Dehydroacetic Acid, Sodium Hydroxide, Parfum (Fragrance), Benzyl Alcohol, Hexyl Cinnamal, Limonene, a-Isomethyl Ionone, Citronellol, Benzyl Salicylate, Geraniol, Linalool, Hydroxycitronellal.
Від certified organic cultivation.
Vitis Vinifera Leaf Aqueous Infusion = Infusion з трьох Aegean vine varieties grown в Santorini.

Сироватка-ліфтинг ВАЙН ЕЛІКСИР для боротьби зі зморшками та підвищення пружності Apivita Wine Elixir Wrinkle And Firmness Lift Serum
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.