Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЛОСЬЙОН ДЛЯ ОЧИЩЕННЯ ЧУТЛИВОЇ ТА СХИЛЬНОЇ ДО ПОЧЕРВОНІННЯ ШКІРИ ОБЛИЧЧЯ SESDERMA SENSYSES CLEANSER ROS

Час застосування: Універсальний
Бренд: SesDerma
Тип продукту: Лосьйон
Виробник: SesDerma Laboratories
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Від подразнення шкіри
  • Очищення
  • Демакіяж
  • Зволоження
  • Зменшення почервоніння
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Схильна до куперозу
  • Схильна до почервоніння
  • Чутлива
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Лосьйон для очищення чутливої та схильної до почервоніння  шкіри обличчя SesDerma Sensyses Cleanser Ros фото
ОПИС

Лосьйон для очищення чутливої та схильної до почервоніння шкіри обличчя SesDerma Sensyses Cleanser Ros

Очищення - це перша косметична процедура і найважливіша, щоб зберегти вашу шкіру здоровою, збалансованою та молодою. Вибір хорошого косметичного засобу, що очищає, життєво важливий, і, якщо ваша шкіра подразнена, з почервонінням, куперозом або розацеа, як ніколи необхідно вибрати конкретний засіб гігієни, оскільки ваш pH більш кислий, ніж зазвичай. Лосьйон для очищення SesDerma Sensyses Cleanser Ros розроблений спеціально для щоденної гігієни шкіри з почервонінням, куперозом або розацеа.

Призначення
Очищає, нейтралізує почервоніння, підвищує захисні сили шкіри та чинить відновлюючу дію. Регулює рН шкіри та запобігає деградації тканин та запалення, характерні для подразненої шкіри або шкіри, що страждає від розацеа.

Властивості
До складу засобу входять пантенол, вітамін В3, а також екстракт кореня цикорію, що загоює дрібні пошкодження, завдяки чому сприяють швидкому відновленню епідермісу. Косметичний продукт також зміцнює капілярні стінки та зменшує небажаний прояв, як судинні зірочки.

Активні компоненти
Екстракт чайного дерева та масло листя мануки мають протизапальну дію і пригнічують активність бактерій, що провокують появу акне. Вже наявні запалення стають менш помітними та проходять швидше.
Вітамін B3 і пантенол заспокоюють реактивну шкіру, видаляють свербіж і подразнення і вирівнюють загальний тон обличчя. Завдяки цьому шкіра виглядає здоровішою і свіжішою.
Ретинальдегід відновлює нормальне вироблення себуму та пригнічує запальні процеси. Шкіра залишається матовою довше, акне та роздратування з'являються рідше.
Транексамова кислота відбілює пігментні плями та зміцнює стінки судин. Куперозні сітки на обличчі стають менш помітними та виникають рідше, тон шкіри вирівнюється.
Фітосфінгозин відновлює ліпідний шар шкіри, який захищає її від пошкоджень та зневоднення. Крім того, фітосфінгозин має антиакне-ефект і зволожує шкіру, повертаючи їй здоровий вигляд.

Застосування
Лосьйон наносять на ватний диск і очищають шкіру обличчя по масажним лініям.

Склад:
Water, Pentylene Glycol, Glycerin, Potassium Azeloyl Diglycinate, Panthenol, Ascorbyl Glucoside, Sodium Bicarbonate, Tranexamic Acid, Niacin, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Phytosphingosine Hcl, Tetrasodium, Tetracarboxymethyl Naringeninchalcone, Leptospermum Scoparium Branch/leaf Oil, Hydrogenated Lecithin, Retinal, Polysorbate 20, Polyglyceryl-6 Caprylate/caprate, Polyglyceryl-4 Laurate/sebacate, Lecithin, Alcohol, Disodium Cocoamphodiacetate, Disodium Edta, Sodium Cholate, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide, Pantolactone, Hydrochloric Acid, Phenoxyethanol, Fragrance, Ci 42090.

Лосьйон для очищення чутливої та схильної до почервоніння шкіри обличчя SesDerma Sensyses Cleanser Ros
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.