Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ВІДБІЛЮЮЧА ЗУБНА ПАСТА "BE YOU" ЗІ СМАКОМ СОЛОДКОГО КАВУНА CURAPROX BE YOU CANDY LOVER TOOTHPASTE

Час застосування: Універсальний
Бренд: Curaprox
Тип продукту: Зубна паста
Виробник: Curaden International AG
Вік: від 18
Класифікація: Професійна
Зона застосування: Порожнина рота
Призначення товару:
  • Свіже дихання
  • Профілактика карієсу
  • Профілактика зубного каменю
  • Відбілювання
  • Очищення
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Країна виробництва: Швейцарія
Країна реєстрації: Швейцарія
Відбілююча зубна паста
ОПИС

Відбілююча зубна паста "Be You" зі смаком солодкого кавуна Curaprox Be You Candy Lover Toothpaste

Зубна паста "Be You" зі смаком солодкого кавуна і ментолу, що осідає, має м'який і природний відбілюючий ензимний ефект, а також силу ментолових перлин, для тривалого відчуття свіжості. Приємна консистенція та легка пінна формула покращує усунення нальоту та скупчення бактерій. Низький індекс абразивності RDA 50 – дуже дбайливе очищення емалі. Об'єм 10 мл та 60 мл.

Призначення
Очищає, забезпечує м'який ефект відбілювання. Сприяє зміцненню емалі та покращенню здоров'я ясен. Освіжає дихання та підтримує його протягом усього дня завдяки антибактеріальним властивостям. Запобігає виникненню карієсу та багатьох інших захворювань ротової порожнини.

Ензиматичне відбілювання від "Be you", і як це працює:
Ензимна глюкозооксидоза перетворює цукор на перекис водню і нарешті на кисень. Це відбілювання знебарвлює потемніння на емалі на зубах і водночас стимулює власну лактопероксидазну систему організму, підтримує здорову флору в роті. Плюс оптичне відбілювання Prestige Sparkling Blue відбиває синє світло. Людина, яка знаходиться поруч, відразу ж візуально помітить білизну зубів.

Активні компоненти
Монофторфосфат натрію 950 ppm - швидкодіючий фторид для профілактики та запобігання карієсу.
НАНО гідроксилапатит – ремінералізує зуби, ущільнює відкритий дентин каналів та зменшує больову чутливість
Глюкозооксидаза – природний фермент слини, підтримує власний ферментативний процес у ротовій порожнині, бореться зі шкідливими бактеріями та стимулює вироблення слини, що своєю чергою гармонізує флору всієї порожнини рота.
Ксіліт - запобігає росту бактерій, що викликають порожнину, допомагаючи запобігти порожнинам. Він переважно витягується з берези і на смак, як цукор, але бактерії, що викликає порожнину, повністю не зацікавлені в ньому. 
Екстракти ехінацеї, гарпагофітуму (кіготь диявола) і центели азіатської (пенніот) - заспокоюють і регенерують ясна і слизову оболонку порожнини рота, мають протизапальну дію. Підтримують слизову оболонку в період після професійної гігієни, будь-якого стоматологічного лікування і навіть після стоматологічних хірургічних втручань (видалення зубів, імплантація, операції зі слизовою оболонкою та ін.)
Екстракт гіркого апельсина – безпосередньо бореться з патогенними бактеріями у порожнині рота.
Пантенол – провітамін B5, утримує слизові оболонки у вологому стані, підтримує загоєння та регенерацію тканин, зменшує запалення.

Рекомендація до застосування
Невелику кількість зубної пасти нанести на зубну щітку. Чистити зуби вранці та ввечері протягом 2-х хвилин круговими рухами, одночасно акуратно масажуючи ясна. Порожнину рота обполоснути невеликою кількістю води, затримуючи її на 20-30 секунд.

Не містить SLS, тріклозану, синтетичних мікрочастинок.

Відбілююча зубна паста "Be You" зі смаком солодкого кавуна Curaprox Be You Candy Lover Toothpaste
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.