Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ФЕРМЕНТНА ЗУБНА ПАСТА "ENZYCAL ZERO" CURAPROX TOOTHPASTE ENZYCAL ZERO

Час застосування: Універсальний
Бренд: Curaprox
Тип продукту: Зубна паста
Виробник: Curaden International AG
Вік: 3+
Класифікація: Професійна
Зона застосування: Порожнина рота
Призначення товару:
  • Свіже дихання
  • Профілактика карієсу
  • Профілактика зубного каменю
  • Очищення
Для кого:
  • Унісекс
  • Дітям
  • Жінці
  • Чоловіку
Країна виробництва: Швейцарія
Країна реєстрації: Швейцарія
Ферментна зубна паста
ОПИС

Ферментна зубна паста "Enzycal Zero" Curaprox Toothpaste Enzycal Zero

Ферментна зубна паста "Enzycal Zero" ефективно бореться із зубним нальотом та запобігає розвитку карієсу. Завдяки своїм унікальним компонентам, ця паста допомагає захистити зуби та ясна від шкідливих бактерій та забезпечує тривале відчуття свіжості та чистоти у роті. RDA (індекс абразивності зубної пасти): 60. Рекомендована всім групам пацієнтів, чоловіки та жінки різного віку, діти з 3-х років, підлітки, пацієнти, які мають флюороз зубів, пацієнти, які мають ураження емалі зубів (ерозія, гіпоплазія, гіперплазія, клиноподібний) дефект), вагітним і жінкам, що годують, хворим на цукровий діабет, пацієнтам, які віддають перевагу гомеопатичним препаратам, алергікам, гурманам. Рекомендується застосовувати під час використання звукової зубної щітки. Об'єм 10 мл та 75 мл.

Призначення
Виявляє протимікробну, очищаючу, відновлюючу, ранозагоювальну дію. Ефективна для профілактики та при лікуванні хронічних стоматитів різного походження, хронічних травм губи та слизової порожнини рота, при ксеростомії (сухості рота) яка проявляється при цукровому діабеті, імунодефіциті, після імунодефіциті. органах черевної порожнини.

Активні компоненти
Ензими – це ферменти, що підсилюють захисні властивості слини. Вони підтримують природну захисну функцію слини, тому вона може ремінералізувати емаль зубів.
Натуральний антибактеріальний компонент лактоферрин - який виштовхує бактерії сумішшю слини та пасти. Має протигрибкову та противірусну дію, а також підтримує природні захисні функції слини.
Ксиліт (березовий цукор) – захищає від бактерій, а також зміцнює зуби.
Лактопероксидазна система – підвищує природні захисні функції слини.

Рекомендація до застосування
Невелику кількість зубної пасти нанести на зубну щітку. Чистити зуби вранці та ввечері протягом 2-х хвилин круговими рухами, одночасно акуратно масажуючи ясна. Порожнину рота обполоснути невеликою кількістю води, затримуючи її на 20-30 секунд.

Склад:
Aqua, Sorbitol, Hydrated Silica, Glycerin, Steareth-20, Titanium Dioxide, Aroma, Sodium Hydrogenphosphate, Carrageenan, Sodium Chloride, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Thiocyanate, Glucose Oxidase, Amyloglucosidase, Lactoperoxidase.

Ферментна зубна паста "Enzycal Zero" Curaprox Toothpaste Enzycal Zero
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.