Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КРЕМ-ФРЕШ 3 В 1 ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ ТА КОНТУРУ ОЧЕЙ NUXE CREME FRAICHE 48H MOISTURIZING CRÈME 3-IN-1

Час застосування: Універсальний
Бренд: Nuxe
Тип продукту: Крем
Виробник: Nuxe
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Контур очей
  • Обличчя
Призначення товару:
  • Розгладження
  • Очищення
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Крем-фреш 3 в 1 для обличчя та контуру очей Nuxe Creme Fraiche 48h Moisturizing Crème 3-in-1 фото
ОПИС

Крем-фреш 3 в 1 для обличчя та контуру очей Nuxe Creme Fraiche 48h Moisturizing Crème 3-in-1

Інноваційний зволожуючий крем з 48-годинною дією Nuxe Crème Fraîche de Beauté працює як багатофункціональний засіб 3 в 1. Він не тільки забезпечить вашій шкірі тривале зволоження - його також можна використовувати як молочко для зняття макіяжу або маску-філер - результат буде залежати тільки від кількості засоби та способу його нанесення. Легко змивається теплою водою. Підходить для всіх типів шкіри. Для жінок та чоловіків, 18+. Випускається в м'якому тюбику із зручним дозатором. Об'єм – 100 мл.

Призначення
- У вигляді крему: половинки лісового горіха достатньо, щоб покращити зволоження шкіри та забезпечити миттєве відчуття комфорту. У 81% жінок шкіра стала більш м'якою, сублімованою і сяючою.
- При видаленні макіяжу: нанесіть еквівалент двох мигдальних горіхів, щоб активувати очищувальну здатність під дією масажу. Цей крем очищає макіяж і видаляє забруднення з обличчя та очей, не залишаючи жирної плівки.
- Для свіжої, м'якої та зволоженої шкіри як маска: наносити товстим шаром один або два рази на тиждень для більш пружної та пружної шкіри.

Результат
Шкіра здорова і сповнена життєвих сил, вона повернула собі все своє природне сяйво.

Спосіб застосування
Як крем для обличчя та контур очей:
Вранці та ввечері наносити по половинці лісового горіха на шкіру обличчя та контур очей.
Як очищуюче молочко:
Нанесіть щедро (2 мигдалини) пальцями або багаторазовим ватним диском, акуратно масажуючи обличчя і очі. Промийте водою або вологою ватою багаторазового використання.
Як маска:
Один або два рази на тиждень нанесіть товстий шар (3 мигдалини) на шкіру обличчя та контуру очей, залиште на 5 хвилин, потім видаліть надлишки вологим ватним тампоном. 

Склад:
Aqua/Water, Coco-Caprylate/Caprate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Glycerin, Behenyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glyceryl Stearate Citrate, Pentylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Parfum/Fragrance, Hydroxyacetophenone, Sodium Stearoyl Glutamate, Sphingomonas Ferment Extract, Glyceryl Caprylate, Sodium Gluconate, Tocopherol, Citric Acid, Hydrogenated Lecithin, Phenethyl Alcohol, Sodium Carrageenan, Maris Sal/Sea Salt.

Крем-фреш 3 в 1 для обличчя та контуру очей Nuxe Creme Fraiche 48h Moisturizing Crème 3-in-1
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.