Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЛЕГКИЙ СОНЦЕЗАХИСНИЙ КРЕМ З ВИСОКИМ ЗАХИСТОМ SPF 50+ CAUDALIE VINOSUN PROTECT VERY HIGH PROTECTION LIGHTWEIGHT CREAM SPF50+

Рівень SPF: SPF 50+
Час застосування: День
Бренд: Caudalie
Тип продукту: Крем
Виробник: Caudalie
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Люкс
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару: Захист від сонця
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Легкий сонцезахисний крем з високим захистом SPF 50+ Caudalie Vinosun Protect Very High Protection Lightweight Cream SPF50+ фото
ОПИС

Легкий сонцезахисний крем з високим захистом SPF 50+ Caudalie Vinosun Protect Very High Protection Lightweight Cream SPF50+

Caudalie представляє новий сонцезахисний засіб, який здійснює революцію у цій галузі. Легкий сонцезахисний крем з високим ступенем захисту SPF50+ Vinosun ефективно захищає шкіру обличчя та шиї від UVA/UVB-променів, забезпечуючи антиоксидантну дію навіть для найчутливішої шкіри. Завдяки непомітній та надлегкій текстурі без ароматів, ви зможете щодня забезпечувати собі невидимий та екологічний захист. Використовуйте сонцезахисний крем SPF50+ Vinosun щодня та насолоджуйтесь невидимим та екологічним захистом. Підходить для всіх типів шкіри, навіть чутливої. Об `єм 40 мл.

Підходить для вагітних та в період лактації.

Призначення
Максимально оберігає шкіру від впливу ультрафіолетових променів забезпечуючи природну, сяючу та стійку засмагу та зберігаючи молодість шкіри.

Активні компоненти
Екстракт ялини - інгредієнт на 99% природного походження, отриманий в результаті повторної переробки, виготовляється у Північній Європі. Він є антиоксидантом та посилює природні механізми захисту шкіри.
Поліфеноли отримані з кісточок французького винограду - мають антиоксидантні властивості та повністю блокують вільні радикали.
Вітамін E - інгредієнт на 100% природного походження виробляється в Європі та має антиоксидантну дію.

Спосіб застосування
Наносити вранці кожен день. Струсіть перед використанням, потім нанесіть засіб на шкіру після звичайних засобів догляду і перед макіяжем, уникаючи зони навколо очей. У разі перебування на сонці оновлюйте шар флюїду Vinosun кожні 2 години та не засмагайте з 12 до 16 годин. Одягайте футболку, сонцезахисні окуляри та панаму у разі перебування на сонці.
Для бездоганної рівної засмаги без пігментних плям - нанесіть під сонцезахисний крем Сироватку для сяйва, що вирівнює Тон Шкіри Vinoperfect.

Склад:
Aqua/Water/Eau, Dibutyl Adipate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Propanediol, Dicaprylyl Carbonate, Ethylhexyl Triazone, Methylpropanediol, Bis-ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Arginine, C20-22 Alkyl Phosphate, C20-22 Alcohols, Benzotriazolyl Dodecyl P-cresol, Palmitoyl Grape Seed Extract, Glycerin, Caprylyl Glycol, Caprylyl/capryl Glucoside, Ethylhexylglycerin, Potassium Cetyl Phosphate, Xanthan Gum, Phenylpropanol, O-cymen-5-ol, Sodium Benzoate, Polyacrylate Crosspolymer-6, Tocopheryl Acetate, Picea Abies Wood Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Tocopherol.(337/004).

Легкий сонцезахисний крем з високим захистом SPF 50+ Caudalie Vinosun Protect Very High Protection Lightweight Cream SPF50+
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.