Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СОНЦЕЗАХИСНИЙ КРЕМ-ГЕЛЬ З ТОНУЮЧИМ ЕФЕКТОМ З SPF 50+ EUCERIN SUN GEL-CREME PIGMENT CONTROL TINTED LIGHT SPF 50+

Рівень SPF: SPF 50+
Час застосування: День
Бренд: Eucerin
Тип продукту: Крем-гель
Виробник: Beiersdorf AG
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Від фотостаріння
  • Захист від сонця з тональним ефектом
  • Від пігментних плям
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна виробництва: Польща
Країна реєстрації: Німеччина
Сонцезахисний крем-гель з тонуючим ефектом з SPF 50+ Eucerin Sun Gel-Creme Pigment Control Tinted Light SPF 50+ фото
ОПИС

Сонцезахисний крем-гель з тонуючим ефектом з SPF 50+ Eucerin Sun Gel-Creme Pigment Control Tinted Light SPF 50+

Сонцезахисний крем-гель з тонуючим ефектом - це інноваційний сонцезахисний засіб для обличчя, який спеціально розроблений для захисту від пошкоджень шкіри, викликаних впливом сонця, допомагає запобігти гіперпігментації, викликаній сонцем. Сонцезахисний крем-гель Eucerin Pigment Control має легку, нежирну та нелипку текстуру, швидке вбирання. Підходить для всіх типів шкіри, включаючи чутливу. Об'єм 50 мл.

Призначення
Вирівнюють тон шкіри та забезпечує високий ступінь захисту від UVA/UVB та захист від світла HEVIS. Зменшує появу пігментних плям, допомагає приховати недоліки шкіри.

Активні компоненти
Високоефективні фотостабільні системи ультрафіолетових фільтрів UVA/UVB-променів - забезпечує надійний захист від сонячних опіків.
Гліциретинова кислота – захищає ДНК шляхом підтримки власного захисту шкіри на клітинному рівні та посилення відновлювальних механізмів.
Лікохалкон А – потужний антиоксидант, який захищає клітини шкіри від пошкоджень, викликаних вільними радикалами.
Тіамідол - впливає на причину гіперпігментації. Він помітно зменшує темні плями з часом і при регулярному використанні запобігає їх повторній появі.

Рекомендація до застосування
Нанесіть на обличчя перед виходом на сонце та регулярно повторно після купання, потовиділення та витирання рушником, щоб захистити шкіру. Уникайте потрапляння в очі та прямого контакту з текстилем.

Склад:
Aqua, Alcohol Denat., CI 77891, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Dibutyl Adipate, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, C12-15 Alkyl Benzoate, Ethylhexyl Salicylate, Ethylhexyl Triazone, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Silica Dimethyl Silylate, Cocoglycerides, Copernicia Cerifera Cera, Glycerin, Isobutylamido Thiazolyl Resorcinol, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Glycyrrhetinic Acid, Tocopheryl Acetate, Silica, Carrageenan, Xanthan Gum, Hydroxypropyl Methylcellulose, Behenyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Arachidic Acid, Myristic Acid, Oleic Acid, Palmitic Acid, Stearic Acid, Carbomer, Sodium Stearoyl Glutamate, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide, Trisodium EDTA, Phenoxyethanol, Hydroxyacetophenone, Alumina, Parfum, CI 77492, CI 77491, CI 77499.

Сонцезахисний крем-гель з тонуючим ефектом з SPF 50+ Eucerin Sun Gel-Creme Pigment Control Tinted Light SPF 50+
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.