Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ШАМПУНЬ ІНТЕНСИВНИЙ ПРОТИ ЛУПИ IVATHERM IVADERMASEB INTENSIVE DANDRUFF SHAMPOO

Час застосування: Універсальний
Бренд: Ivatherm
Тип продукту: Шампунь
Тип волосся: Для всіх типів
Виробник: Ivatherm
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Волосся
Призначення товару:
  • Очищення
  • Від лупи
  • Проти свербежу
  • Від сухості і лущення
  • Зменшення почервоніння
  • Заспокійлива дія
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри: Схильна до почервоніння
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Шампунь інтенсивний проти лупи Ivatherm Ivadermaseb Intensive Dandruff Shampoo фото
ОПИС

Шампунь інтенсивний проти лупи Ivatherm Ivadermaseb Intensive Dandruff Shampoo

Інтенсивний шампунь проти лупи ефективно регулює лущення, надлишок шкірного сала, зменшує почервоніння та відчуття свербежу шкіри голови, глибоко очищає, відновлює, заспокоює та інтенсивно зволожує навіть дуже подразнену шкіру, надає ефективну очищувальну дію проти бактерій та грибів. Засіб ефективно бореться з лупою шкіри голови, заспокоює та знімає подразнення. Дерматологічно перевірений продукт із доведеною ефективністю у клінічних дослідженнях. Текстура шампуню адаптована для догляду за шкірою голови та волоссям. Об'єм 250 мл.

Призначення
Очищає, регулює лущення, почервоніння, надлишок шкірного сала та відчуття свербежу на шкірі голови. Має репаративну, протигрибкову, протизапальну, заспокійливу та зволожуючу дію.

Активні інгредієнти
Crinipan AD® (клімбазол) – протигрибковий препарат з ефективною та вибірковою дією щодо Malassezia furfur.
Октопірокс (піроктон оламін) має антибактеріальну та протигрибкову дію щодо M. Furfur, P.acnes, S.epidermidis.
Альфабісаболол, витягнутий з Vanillomopsis Erythropapa (дерево амазонських лісів), має сильну протизапальну дію. Будучи натуральним екстрактом, він не чинить алергенної дії.
PCA Ethyl Cocoyl Arginate є потужним антисептиком, бактерицидним, отриманим з піролідонкарбонової кислоти, що становить NMF (природний фактор гідратації). Інтенсивно зволожує.
Термальна вода Herculane має заспокійливу і протиподразнену дію. Дуже багата на мінерали та олігоелементи. Завдяки своїм заспокійливим властивостям рекомендується для чутливої та подразненої шкіри, надає захисну дію на мікробіом шкіри.

Застосування
Наносити 3 рази на тиждень протягом перших 2 тижнів лікування, потім продовжуйте 2 рази на тиждень. Наносити на вологе волосся, делікатними масажними рухами, розподілити шампунь по шкірі голови, залишити на кілька хвилин, змити великою кількістю теплої води. Уникайте контакту з очима.

Склад:
Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Butylene Glycol, Ceteareth-60 Myristyl Glycol, Methylpropanediol, Polysorbate 20, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Coco-glucoside, Glyceryl Oleate, Sorbitan Caprylate, Sodium Chloride, Caprylyl Glycol, Climbazole, Piroctone Olamine, Glycerin, Coconut Acid, Chlorphenesin, Disodium Edta, Citric Acid, Dipropylene Glycol, Phenylpropanol, Bisabolol, Pca Ethyl Cocoyl Arginate, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Lecithin, Ascorbyl Palmitate [12170.20].

Шампунь інтенсивний проти лупи Ivatherm Ivadermaseb Intensive Dandruff Shampoo
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.