Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

БАЛЬЗАМ ДЛЯ ПОТРІСКАНИХ І СУХИХ ГУБ BABOR ESSENTIAL CARE LIP BALM

Час застосування: Універсальний
Бренд: Babor
Тип продукту: Бальзам для губ
Виробник: Dr. Babor GmbH
Вік: від 18
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
Зона застосування: Губи
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Живлення
  • Від сухості і лущення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Пошкоджена
  • Суха
Країна виробництва: Німеччина
Країна реєстрації: Німеччина
Бальзам для потрісканих і сухих губ Babor Essential Care Lip Balm фото
ОПИС

Бальзам для потрісканих і сухих губ Babor Essential Care Lip Balm

Гарні губи – така сама частина догляду за обличчям, як і доглянута шкіра. Але ніжна шкіра губ вимагає особливого догляду, що враховує її особливі потреби. Бальзам для сухих, потрісканих губ від Babor забезпечить вашим губам еластичність, м'якість та доглянутість. Комбінація гіалуронової кислоти, сквалана, олії ши, олії какао та цінної кокосової олії забезпечує сухій та огрубілій шкірі губ цінними поживними речовинами і в той же час захищає її від лущення. Крім того, веганські воски з карнауби та канделільї роблять губи м'якими та еластичними. Неймовірно м'яка та схожа на олію текстура. Невеликий стик бальзаму зручний у використанні, витрачається економно, ергономічна упаковка не займе багато місця в жіночій сумочці. Об'єм 4 мл.

Призначення
Призначений для жінок 18+ за наявності сухості шкіри губ, лущення та подразнення. Для сухого, потрісканого та будь-якого типу шкіри, яка потребує зволоження, захисту та живлення.

Властивості
Бальзам для губ Babor Essential Care Lip Balm рекомендований до покупки для додаткового живлення та зволоження шкіри губ, для м'якості та пружності, для здорового натурального об'єму.

Результат
Якщо ви хочете забезпечити ваші губи здоров'ям і привабливістю, купуйте Babor Essential Care Lip Balm і результат не забариться. Ваші вуста завжди будуть м'якими, насиченими вологою та поживними речовинами, ароматними та здоровими.

Спосіб застосування
Засіб застосовують при необхідності, при відчутті стягнутості та підвищеної сухості шкіри та навколишнього повітря, також у холодну пору року для захисту від холодного повітря.

Склад:
Cocos Nucifera Oil, Ricinus Communis Seed Oil, Rhus Verniciflua Peel Cera, Copernicia Cerifera Cera, Butyrospermum Parkii Butter, Euphorbia Cerifera Cera, Squalane, Theo-broma Cacao Seed Butter, Parfum, Sodium Hyalu-ronate, Helianthus Annuus Seed Oil, Hydrogenated Castor Oil, Tocophe-rol, Mica, CI 77491, CI 77891, Benzyl Benzo-ate, Benzyl Salicylate, Linalool, Couma-rin, Farnesol.

Бальзам для потрісканих і сухих губ Babor Essential Care Lip Balm
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.