Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ТОНІК З МОЛОЧНОЮ КИСЛОТОЮ CHRISTINA LINE REPAIR HYDRA LACTIC ACTIVE TONER

Час застосування: Ніч
Бренд: Christina
Тип продукту: Тонік
Виробник: CHRISTINA
Вік: 20+
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
Зона застосування:
  • Зона декольте
  • Обличчя
  • Шия
Призначення товару:
  • Очищення
  • Демакіяж
  • Зменшення почервоніння
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Жирна
  • Комбінована
  • Нормальна
Країна виробництва: Ізраїль
Країна реєстрації: Ізраїль
Тонік з молочною кислотою Christina Line Repair Hydra Lactic Active Toner фото
ОПИС

Тонік з молочною кислотою Christina Line Repair Hydra Lactic Active Toner

Комбінація зволожуючих інгредієнтів та молочної кислоти допомагає тоніку ефективно очищати шкіру, насичувати вологою та вирівнювати колір обличчя. Рослинні активні компоненти заспокоюють та знімають запалення. Підходить для жінок з жирною, комбінованою та нормальною шкірою обличчя, 20+. Випускається обсягом 300 мл.

Призначення
М'яко очищає шкіру і глибоко зволожує, швидко знімає запалення, усуває стягнутість і дискомфорт, заспокоює подразнені ділянки епітелію, виявляє потужні антиоксидантні властивості, стимулює обмінні процеси в тканинах, має хорошу омолоджуючу дію.

Активні компоненти
Молочна кислота – кислота AHA, отримана шляхом сквашування молока. Омолоджує шкіру, стимулюючи оновлення клітин. Зменшує видимість тонких ліній, робить шкіру наповненою.
Aquaderm – регідратор на основі натурального зволожуючого фактора (NMF). Підвищує рівень зволоженості та зберігає гладкість шкіри.
Екстракт Chlorella vulgaris – мікроводорість з потужними антиоксидантними та антивіковими властивостями. Нейтралізує вільні радикали, зміцнюючи бар'єр шкіри.
Екстракт арніки та гамамелісу – потужні протизапальні активні речовини із заспокійливими та захисними властивостями.

Рекомендація до застосування
Змочіть тоніком ватний диск та обробіть ним шкіру. Рекомендується застосовувати 1 раз на день (у вечірній час). Не використовувати на орбітальної області.

Склад:
Deionized water (Aqua), Citric Acid, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, 1,2-Hexanediol, Alcohol, Alpha-Isomethyl Ionone, Arginine Ferulate, Arnica Montana Flower Extract, Benzyl Alcohol, Butylene Glycol, Chlorella Vulgaris Extract, Citronnellol, Dehydroacetic acid, Ethylhexylglycerin, Fructose, Glycerin, Glycine, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Inositol, Lactic Acid, Limonene, Linalool, Niacinamide, Panthenol, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Perfume, Plankton Extract, Polysorbate 20, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sodium hyaluronate, Sodium Hydroxide, Sodium Lactate, Sodium PCA, Sodium Phytate, Urea.

Тонік з молочною кислотою Christina Line Repair Hydra Lactic Active Toner
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.