Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЗВОЛОЖУВАЛЬНЕ МІЦЕЛЯРНЕ МОЛОЧКО CHRISTINA LINE REPAIR GLOW MOISTURIZING MICELLAR MILK

Час застосування: Універсальний
Бренд: Christina
Тип продукту: Молочко
Виробник: CHRISTINA
Вік: 25+
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
Зона застосування:
  • Зона декольте
  • Обличчя
  • Шия
Призначення товару:
  • Очищення
  • Демакіяж
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Ізраїль
Країна реєстрації: Ізраїль
Зволожувальне міцелярне молочко Christina Line Repair Glow Moisturizing Micellar Milk фото
ОПИС

Зволожувальне міцелярне молочко Christina Line Repair Glow Moisturizing Micellar Milk

Зволожуюче міцелярне молочко поєднує очищувальну силу міцели та екстракту квіток мильнянки. Засіб видаляє всі сліди макіяжу та забруднення. Ромашка, олія насіння жожоба, полісахариди та вітамін Е захищають, заспокоюють та зволожують шкіру. Рекомендований для жінок будь-якого типу шкіри, 25+. Випускається обсягом 300 мл.

Призначення
Очищення, демакіяж, зволоження, заспокійлива дія.

Активні компоненти
Капсули міцели – працюють як магніт, притягуючи та видаляючи забруднення та макіяж. При контакті зі шкірою міцелярні капсули руйнуються, вивільняючи поверхнево-активні речовини м'якої дії. Для швидкого, легкого, безпечного застосування, яке не викликає подразнення.
Екстракт мильнянки – висока концентрація сапонінів з м'якими, заспокійливими та очищаючими властивостями без подразнення.
Флавоноїди та вітамін С - борються з темними плямами та вільними радикалами, що викликають ознаки старіння.
Екстракт ромашки – антибактеріальний, протизапальний та антисептичний засіб з доведеними цілющими властивостями. Заспокоює, освіжає та очищає, нейтралізує подразнення шкіри.
Hydratorshield – запатентований комплекс похідних натуральних цукрів, ксиліліт глюкозиду, ангідроксиліліту та ксиліту, забезпечує тривале зволоження.

Рекомендація до застосування
Нанесіть на обличчя та шию, розподіліть масажними рухами, попередньо злегка змочивши пальці теплою водою. Видаліть вологою серветкою. Можна наносити на шкіру губ та область навколо очей.

Склад:
Deionized water (Aqua), Glycerin,Caprylic/Capric Triglyceride, Poloxamer 184, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Phenoxyethanol, Xylitylglucoside, Butylene Glycol, Caprylyl Glycol, Cetearyl Glucoside, Cetyl Stearate, Isostearyl Isostearate, Potassium Cetyl Phosphate, Stearic Acid, Anhydroxylitol, Sodium Phytate, Tocopheryl Acetate, Perfume, Propylene Glycol, Ethoxydiglycol, Ethylhexylglycerin, Polyacrylate Crosspolymer-6, Dicetyl Phosphate, Xylitol, Saponaria Officinalis Leaf/Root Extract, Glucose,Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower, Lactic Acid,Morus Nigra Leaf Extract, Caramel, BHT, Sodium Benzoate, t-Butyl Alcohol, Potassium Sorbate, Bisabolol, Linalool, Limonene, Hydroxycitronellal.

Зволожувальне міцелярне молочко Christina Line Repair Glow Moisturizing Micellar Milk
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.