Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КРЕМ ДЛЯ ШКІРИ НАВКОЛО ОЧЕЙ З РЕТИНОЛОМ CHRISTINA LINE REPAIR FIX RETINOL E EYE CREAM

Час застосування: Ніч
Бренд: Christina
Тип продукту: Крем
Виробник: CHRISTINA
Вік: 30+
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
Зона застосування: Контур очей
Призначення товару:
  • Освітлення
  • Омолодження
  • Антивіковий
  • Від зморшок
  • Від набряків і темних кіл
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Ізраїль
Країна реєстрації: Ізраїль
Крем для шкіри навколо очей з ретинолом Christina Line Repair Fix Retinol E Eye Cream фото
ОПИС

Крем для шкіри навколо очей з ретинолом Christina Line Repair Fix Retinol E Eye Cream

Крем для контуру очей на основі ретинолу збагачений активними інгредієнтами та вітамінами. Ефективно коригує видимі ознаки старіння. Підвищує еластичність, знімає набряки, висвітлює темні кола, розгладжує дрібні зморшки. Повертає шкірі молодість та сяйво. Рекомендований для всіх типів шкіри. Має м'яку текстуру, швидко вбирається. Випускається у тубі об'ємом 30 мл.

Призначення
Стимулює процес мікроциркуляції крові, добре знімає набряки повік та помітно освітлює темні кола під очима, ефективно розгладжує дрібні зморшки, ущільнюючи шкіру.

Активні компоненти
Ретинол (похідне вітаміну А) - прискорює швидкість оновлення клітин, коригує практично будь-які проблеми зі шкірою, від зморшок і розширених пор до пігментації та в'ялості.
Eye beautifier – активний комплекс, що захищає ніжну шкіру навколо очей. Покращує кровообіг, зменшує темні кола та набряклість. Містить коктейль натуральних пептидів сої, рису та біотехнологічно виробленої супероксиддисмутази.
Трилуронова кислота містить комбінацію 3 фракцій ГК, спеціально розроблена для досягнення різних біологічних ефектів. Висока молекулярна маса – для зволоження та відновлення бар'єру, середня ММ – для тривалого утримання вологи в епідермісі та низька ММ – як наповнювач зморшок у верхніх шарах дерми. ТК підвищує рівень зволоженості шкіри, зменшує глибину зморшок та скорочує видимість темних кіл під очима.
Ацетат вітаміну Е – потужний антиоксидант, що запобігає окисному пошкодженню, нейтралізує вільні радикали. Відновлює клітини, пошкоджені вільними радикалами, сприяє загоєнню шкіри.

Не застосовувати жінкам під час вагітності.

Рекомендація до застосування
Нанесіть невелику кількість засобу на шкіру навколо очей. Легкими масажними та поплескуючими рухами наносити до повного вбирання. Використовувати 1-2 рази на тиждень у вечірній час.

Склад:
Deionized Water (Aqua), Dimethicone, Phenoxyethanol, BHA, BHT, Cetearyl Ethylhexanoate, Dimethyl Isosorbide, Glycerin, Glycine Soja (Soybean) Protein, Hydrogenated Castor Oil, Hydrolyzed Rice Bran Protein, Hydroxypinacolone Retinoate, Magnesium Sulfate, Methylparaben, Microcrystalline Wax, Paraffinum Liquidum, Petrolatum, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Polysorbate 20, Potassium Sorbate, Propylparaben, Retinol, Sodium Benzoate, Sodium Dextran Sulfate, Sodium hyaluronate, Superoxide Dismutase, Tocopheryl Acetate.

Крем для шкіри навколо очей з ретинолом Christina Line Repair Fix Retinol E Eye Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.