Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КРЕМ З РЕТИНОЛОМ ТА ВІТАМІНОМ Е CHRISTINA LINE REPAIR FIX RETINOL E ACTIVE CREAM

Час застосування: Ніч
Бренд: Christina
Тип продукту: Крем
Виробник: CHRISTINA
Вік: 30+
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
Зона застосування:
  • Зона декольте
  • Обличчя
  • Шия
Призначення товару:
  • Розгладження
  • Відновлення
  • Від пігментних плям
  • Усунення постакне
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Ізраїль
Країна реєстрації: Ізраїль
Крем з ретинолом та вітаміном Е Christina Line Repair Fix Retinol E Active Cream фото
ОПИС

Крем з ретинолом та вітаміном Е Christina Line Repair Fix Retinol E Active Cream

Крем розроблений для інтенсивного оновлення шкіри обличчя, шиї та області декольте. Вже після першого застосування помітно підтягуються в'ялі ділянки епітелію, значно підвищується пружність та вирівнюється рельєф. Засіб добре прибирає різного роду пігментні плями, уповільнюючи виробництво меланіну та вирівнюючи тон, сприяє високій регенерації клітин, коригуючи навіть рубці, запобігає окислювальному пошкодженню ліпідів, нейтралізує вільні радикали, помітно ущільнює тканини. Рекомендований для всіх типів шкіри. Має м'яку текстуру, швидко вбирається. Випускається у тубі об'ємом 60 мл.

Призначення
Відновлює, зміцнює та підтягує, розгладжує та мінімізує видимість зморшок та рубців після акне. Вирівнює тон і надає сяйва.

Активні компоненти
Ретинол (похідне вітаміну А) - прискорює швидкість оновлення клітин, коригує практично будь-які проблеми зі шкірою, від зморшок та розширених пор до пігментації та в'ялості.
Аскорбілтетраізопальмітат – форма вітаміну С із відмінною черезшкірною абсорбцією, відіграє важливу роль у синтезі колагену. Пригнічує активність тирозинази, тим самим зменшуючи утворення меланіну. Шкіра виглядає яскравою, сяючою та підтягнутою.
Ацетат вітаміну Е – потужний антиоксидант, запобігає окисному пошкодженню, нейтралізує вільні радикали. Відновлює клітини, пошкоджені вільними радикалами, сприяє загоєнню шкіри.

Не застосовувати жінкам під час вагітності.

Рекомендація до застосування
Нанесіть препарат на шкіру обличчя, шиї та зони декольте, рівномірно розподіліть, аплікаційними рухами впровадьте до повного вбирання. Застосовувати 1-2 рази на тиждень. При використанні вдень слід закривати засобом із SPF-захистом.

Склад:
Deionized Water (Aqua), Dimethicone, Ascorbyl Tetraisopalmitate, BHA, BHT, Cetearyl Ethylhexanoate, Dimethyl Isosorbide, Glycerin, Hydrogenated Castor Oil, Hydroxypinacolone Retinoate, Magnesium Sulfate, Methylparaben, Microcrystalline Wax, Paraffinum Liquidum, Petrolatum, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Polysorbate 20, Propylparaben, Retinol, Tocopheryl Acetate.

Крем з ретинолом та вітаміном Е Christina Line Repair Fix Retinol E Active Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.