Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СИРОВАТКА З ГІАЛУРОНОВОЮ КИСЛОТОЮ "ДОСКОНАЛЕ ЗВОЛОЖЕННЯ" CHRISTINA LINE REPAIR FIX HYDRA PERFECT

Час застосування: Універсальний
Бренд: Christina
Тип продукту: Сироватка
Виробник: CHRISTINA
Вік: 30+
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
Зона застосування:
  • Зона декольте
  • Обличчя
  • Шия
Призначення товару:
  • Для пружності шкіри
  • Антивіковий
  • Зволоження
  • Зменшення почервоніння
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Ізраїль
Країна реєстрації: Ізраїль
Сироватка з гіалуроновою кислотою
ОПИС

Сироватка з гіалуроновою кислотою "Досконале зволоження" Christina Line Repair Fix Hydra Perfect

Потужна зволожуюча сироватка з гіалуроновою кислотою має помітний антиейдж-ефект, регулює гідратацію, знімає запалення. Шкіра набуває пружності і рівного рельєфу, повністю уходить сухість, лущення і дискомфорт. Підходить для жінок із будь-яким типом шкіри, 30+. Випускається обсягом 30 мл.

Призначення
Зволожує, підвищує пружність. Уповільнює появу дрібних зморшок, знімає запалення, зменшує подразнення та дискомфорт.

Активні компоненти
Ізомерат сахариду – 100% натуральний рослинний екстракт, має унікальні зволожуючі властивості та забезпечує покращений захист шкіри від зневоднення та запалень. Завдяки своїй структурі зв'язується із зовнішніми шарами шкіри, забезпечуючи миттєве та тривале зволоження терміном до 72 годин з моменту нанесення. Також покращує шкірний бар'єр та оберігає від руйнівної дії стресу.
Гіалуронова кислота – молекула з вираженими властивостями тяжіння вологи, що природно міститься у шкірі. Покращує утримання вологи – для тривалого зволоження та пружності шкіри.
Екстракти гамамелісу та лакриці – знімають запалення, усувають дискомфорт, подразнення та реактивні реакції. Загоюють пошкоджену шкіру.

Рекомендація до застосування
Нанести сироватку на чисту шкіру обличчя, шиї та області декольте, злегка помасажувати та дати повністю вбратися. Не змивати.

Склад:
Deionized Water (Aqua), Citric Acid, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, 1,2-Hexanediol, Benzyl Alcohol, Butylene Glycol, Cellulose, Centella Asiatica Extract, Dehydroacetic acid, Ethylhexylglycerin, Glucose, Glycerin, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Hydroxyethylcellulose, Isopropyl Alcohol, Methyl Gluceth-20, PEG-20, Polysorbate 20, Propanediol, Saccharide Isomerate, Sodium Acetate, Sodium Citrate, Sodium Hyaluronate, Sodium Phytate.

Сироватка з гіалуроновою кислотою "Досконале зволоження" Christina Line Repair Fix Hydra Perfect
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.