Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

НІЧНИЙ ВІДНОВЛЮЮЧИЙ КРЕМ CHRISTINA LINE REPAIR FIRM NIGHTTIME REHAB

Час застосування: Ніч
Бренд: Christina
Тип продукту: Крем
Виробник: CHRISTINA
Вік: 30+
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
Зона застосування:
  • Зона декольте
  • Обличчя
  • Шия
Призначення товару:
  • Антивіковий
  • Відновлення
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Комбінована
  • Нормальна
  • Суха
Країна виробництва: Ізраїль
Країна реєстрації: Ізраїль
Нічний відновлюючий крем Christina Line Repair Firm Nighttime Rehab фото
ОПИС

Нічний відновлюючий крем Christina Line Repair Firm Nighttime Rehab

Нічний крем з оновлюючою та регенеруючою дією. Розгладжує та підвищує пружність шкіри. М'яко заспокоює подразнену шкіру та повертає почуття комфорту. Пружність і сяйво надають шкірі відпочившего виду. Підходить для комбінованої, нормальної та сухої шкіри обличчя. Випускається обсягом 50 мл.

Призначення
Розгладжує та підвищує пружність, м'яко заспокоює подразнену шкіру та повертає почуття комфорту.

Активні компоненти
Skin resilience - бореться з в'ялістю та втратою пружності шкіри. Завдяки екстракту листя Engelhardia chrysolepis підвищує життєстійкість, бореться з глікуванням, окисленням та запальними ушкодженнями, відповідальними за руйнування волокон колагену та еластину. Відновлює еластичність, розгладжує зморшки та покращує зовнішній вигляд.
Екстракт червоної конюшини – активний компонент, ефективний для боротьби з гормональним старінням. Багатий ізофлавоном, має гормоноподібну дію, усуває сухість, втрату тонусу та об'єму.
Стабільний вітамін С – нова стабільна форма вітаміну С (аскорбінова кислота), стабілізована глюкозою. При нанесенні фермент глюкозидазу, що у шкірі, впливає на активний вітамін С, забезпечуючи його поступове вивільнення. Сприяє вирівнюванню тону та зменшенню пігментації для більш пружної та молодої шкіри.
Трилуронова кислота - містить комбінацію 3 фракцій ГК, спеціально розроблена для досягнення різних біологічних ефектів. Висока молекулярна маса – для зволоження та відновлення бар'єру, середня ММ – для тривалого утримання вологи в епідермісі, та низька ММ – як наповнювач зморшок у верхніх шарах дерми. ТК підвищує рівень зволоженості шкіри, зменшує глибину зморшок та скорочує видимість темних кіл під очима.

Рекомендація до застосування
Увечері рівномірно нанесіть, розподіліть масажними рухами на шкіру обличчя, шиї та зони декольте до повного вбирання.

Склад:
Deionized water (Aqua),Glycerin, Cetyl Alcohol, Isocetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, PEG-40 Stearate, Squalane, Propanediol, Caprylic/Capric Triglyceride, Phenoxyethanol, Trifolium Pratense (Clover) Flower Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Menthyl Lactate, Caprylyl Glycol,Tocopheryl Acetate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Ascorbyl Glucoside, Collagen, Sodium Acrylate Copolymer,Butylene Glycol, Perfume, Triethanolamine, Ethylhexylglycerin, Propylene Glycol, Lecithin, Sodium Phytate, Honey Extract, Sodium PCA, Sodium hyaluronate, Sorbitan Trioleate, Hydrolyzed Elastin, Benzyl Alcohol, Glycogen, Serine, Sorbic Acid, Apium Graveolens (Celery) Root/Seed Extract, Linum Usitatissimum(Linseed) Seed Extract, Dehydroacetic acid, Glucose, Ascorbic Acid, Linalool, Engelhardtia Chrysolepsis Leaf Extract, Limonene, Hydroxycitronellal.

Нічний відновлюючий крем Christina Line Repair Firm Nighttime Rehab
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.