Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ДЕННИЙ КРЕМ ІЗ ЗАХИСТОМ SPF 50 CHRISTINA LINE REPAIR FIRM DAYTIME GUARD SPF 50

Рівень SPF: SPF 50
Час застосування: День
Бренд: Christina
Тип продукту: Крем
Виробник: CHRISTINA
Вік: 30+
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
Зона застосування:
  • Зона декольте
  • Обличчя
  • Шия
Призначення товару:
  • Від фотостаріння
  • Захист від сонця
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Комбінована
  • Нормальна
  • Суха
Країна виробництва: Ізраїль
Країна реєстрації: Ізраїль
Денний крем із захистом SPF 50 Christina Line Repair Firm Daytime Guard SPF 50 фото
ОПИС

Денний крем із захистом SPF 50 Christina Line Repair Firm Daytime Guard SPF 50

Легкий крем із захистом SPF 50 зволожує та захищає шкіру від сонячних променів та передчасного старіння, надаючи здорового сяйва. Рослинні активні інгредієнти знімають почервоніння та запобігають негативному впливу вільних радикалів. Підходить для комбінованої, нормальної та сухої шкіри. Підходить під час вагітності та в період годування груддю. Випускається обсягом 60 мл.

Призначення
Зволожує, захищає шкіру від сонячних променів та передчасного старіння, знімає почервоніння та запобігає негативному впливу вільних радикалів.

Активні компоненти
УФ-фільтри - комбінація сонцезахисних фільтрів широкого спектру для посилення захисту від шкідливого впливу сонячних променів. Уповільнює появу ознак передчасного старіння.
Гіалуронова кислота - потужна молекула, що притягує вологу, що природно міститься в шкірі. Підвищує утримання вологи для тривалого зволоження та пружності.
Кінський каштан - екстракт бета-есцину з вираженими протизапальними властивостями, зменшує почервоніння та купероз.
Ресвератрол – потужний антиоксидант, екстрагований із червоного вина, зміцнює природну захисну систему та допомагає нейтралізувати вільні радикали.

Рекомендація до застосування
Нанесіть крем на шкіру обличчя, шиї та зони декольте, рівномірно розподіліть та помасажуйте до повного вбирання.

Склад:
Deionized water Aqua), Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Isodecyl Neopentanoate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Ethylhexyl Triazone, Glyceryl Stearate, Glycerin, Polymethyl Methacrylate, Polyglyceryl-6 Palmitate/Succinate, C12-15 Alkyl Benzoate, Cetearyl Alcohol, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Acrylates/C12-22 Alkyl Methacrylate Copolymer, Phenoxyethanol, Mica,Titanium Dioxide, Butylene Glycol, Caprylyl Glycol, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, Arginine,Perfume, Coco-Glucoside, Ethylhexylglycerin, Sclerotium Gum, Lecithin,Sodium hyaluronate, Sodium Phytate, Pullulan, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Seed Extract, Disodium Lauryl Sulfosuccinate 1, Citric Acid, Silica, 1,2-Hexanediol, Resveratrol, Alcohol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool,Citral.

Денний крем із захистом SPF 50 Christina Line Repair Firm Daytime Guard SPF 50
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.