Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЗАСПОКІЙЛИВИЙ КРЕМ ДЛЯ ШКІРИ НАВКОЛО ОЧЕЙ CHRISTINA LINE REPAIR FIRM ALLDAY EYE RESCUE

Час застосування: Універсальний
Бренд: Christina
Тип продукту: Крем
Виробник: CHRISTINA
Вік: 30+
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
Зона застосування: Контур очей
Призначення товару:
  • Омолодження
  • Антивіковий
  • Від набряків і темних кіл
  • Живлення
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Ізраїль
Країна реєстрації: Ізраїль
Заспокійливий крем для шкіри навколо очей Christina Line Repair Firm Allday Eye Rescue фото
ОПИС

Заспокійливий крем для шкіри навколо очей Christina Line Repair Firm Allday Eye Rescue

Формула заспокійливого крему створена для догляду ніжної шкіри навколо очей, який ефективно розгладжує дрібні зморшки і перешкоджає утворенню нових. Засіб виявляє хороший антиоксидантний захист, посилює вироблення колагену, знімає почервоніння та подразнення. Вже після декількох перших застосувань шкіра помітно підтягується, стає більш пружною, очі набувають сяючого, молодого вигляду. Підходить під час вагітності та в період годування груддю. Випускається у тюбику об'ємом 30 мл.

Призначення
Заспокоює та захищає ніжну шкіру навколо очей. Забезпечує зволоження, антиоксидантний захист, мінімізує набряки та темні кола. Розгладжує існуючі зморшки та перешкоджає утворенню нових.

Активні компоненти
Гіалуронова кислота – молекула з вираженими властивостями тяжіння вологи, що природно міститься у шкірі.
Комполекс Eye beautifier – це комбінація натуральних пептидів сої, рису та біотехнологічно виробленої супероксиддисмутази. Він стимулює кровообіг, покращує живлення та знімає набряки.
Пальмітат вітаміну А – сприяє оновленню клітин шкіри, стимулює вироблення колагену та покращує тонус. Потовщує епідерміс, уповільнюючи утворення зморшок. Шкіра виглядає молодшою і свіжішою.
Заспокійливий рослинний комплекс – синергетичний комплекс еуфразії, меліси та екстракту магнолії, знімає почервоніння та подразнення шкіри та запобігає стресу, викликаного УФ-випромінюванням.

Рекомендація до застосування
Нанести невелику кількість крема на чисту шкіру навколо очей. Легкими масажними і поплескуючими рухами нанести до повного вбирання. Рекомендується використовувати під час вечірнього догляду.

Склад:
Deionized water (Aqua), Cetearyl Ethylhexanoate,Hydrogenated Polyisobutene, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Glycerin, Panthenol, Hydrogenated Castor Oil, Microcrystalline Wax, Phenoxyethanol, Magnesium Sulfate, Dimethicone, Caprylyl Glycol, Tocopheryl Acetate, Butylene Glycol, Retinyl Palmitate, BHT, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Ethylhexylglycerin, Sodium hyaluronate, Lecithin, Magnolia Biondii Bud/Flower Extract, Melissa Officinalis Leaf Extract, Hydrolyzed Rice Bran Protein, 1,2-Hexanediol, Glycine Soja (Soybean) Protein, Sodium Benzoate, Superoxide Dismutase, Potassium Sorbate, Sodium Dextran Sulfate.

Заспокійливий крем для шкіри навколо очей Christina Line Repair Firm Allday Eye Rescue
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.