Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ДЕННИЙ КРЕМ ПРОТИ ЗМОРШОК ДЛЯ СУХОЇ ТА ЧУТЛИВОЇ ШКІРИ З SPF 15 EUCERIN HYALURON-FILLER DAY CREAM FOR DRY SKIN SPF 15

Рівень SPF: SPF 15
Час застосування: День
Бренд: Eucerin
Тип продукту: Крем
Виробник: Beiersdorf AG
Вік: 30+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Антивіковий
  • Ліфтинг
  • Захист від сонця
  • Від зморшок
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Суха
  • Чутлива
Країна виробництва: Польща
Країна реєстрації: Німеччина
Денний крем проти зморшок для сухої та чутливої шкіри з SPF 15 Eucerin Hyaluron-Filler Day Cream For Dry Skin SPF 15 фото
ОПИС

Денний крем проти зморшок для сухої та чутливої шкіри з SPF 15 Eucerin Hyaluron-Filler Day Cream For Dry Skin SPF 15

Eucerin Hyaluron-Filler Day Cream для Dry Skin SPF 15 - антивіковий денний крем для сухої шкіри із захистом SPF15 і UVA. Прогресивна формула крему з гіалуроновою кислотою наповнює навіть найглибші зморшки. Ультрафіолетовий фільтр та фактор захисту SPF 15 ефективно запобігають передчасному старінню шкіри та поглибленню існуючих зморшок. Омолоджувальний денний догляд за сухою шкірою ідеальний як основа під макіяж. Випускається об'ємом 50 мл.

Призначення
Скорочує глибину виражених та поверхневих зморшок, підвищує тургор. Протидіяє старінню одночасно на всіх рівнях, що забезпечує високу результативність засобу.

Активні компоненти
Гіалуронова кислота, яка є природним компонентом сполучної тканини шкіри, має здатність утримувати кількість води, що в 1000–10 000 разів перевищує її власну вагу.
Гліцин-сапонін призначений для подальшого стимулювання власного синтезу гіалуронової кислоти шкірою, покращення рівня зволоженості та розгладжування зморшок зсередини.
Ультрафіолетовий фільтр та фактор захисту SPF 15 ефективно запобігають передчасному старінню шкіри та поглибленню існуючих зморшок.

Результат
Шкіра виглядає гладкою, пружною та доглянутою.

Рекомендація до застосування
Наносити вранці на шкіру обличчя, шиї та зони декольте ніжними масажними рухами, уникаючи області навколо очей.

Склад:
Aqua, Glycerin, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Octocrylene, Butylene Glycol, Glyceryl Stearate Citrate, Hydrogenated Coco-Glycerides, Butyrospermum Parkii Butter, Dimethicone, Methylpropanediol, Stearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Glycine Soja Germ Extract, Sodium Hyaluronate, Mica, Silica, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Carbomer, Trisodium EDTA, 1,2-Hexanediol, Phenoxyethanol, Parfum, BHT, CI 77891.

Денний крем проти зморшок для сухої та чутливої шкіри з SPF 15 Eucerin Hyaluron-Filler Day Cream For Dry Skin SPF 15
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.