Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЗВОЛОЖУЮЧИЙ КРЕМ ДЛЯ ТІЛА З КОКОСОВОЮ ОЛІЄЮ BYPHASSE MOISTURIZING BODY CREAM WITH COCONUT OIL

Час застосування: Універсальний
Бренд: Byphasse
Тип продукту: Крем
Виробник: DOBER IMPORT-EXPORT S.L.
Вік: від 18
Класифікація: Мідл-маркет
Зона застосування: Тіло
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Зволожуючий крем для тіла з кокосовою олією Byphasse Moisturizing Body Cream With Coconut Oil фото
ОПИС

Зволожуючий крем для тіла з кокосовою олією Byphasse Moisturizing Body Cream With Coconut Oil

Стан шкіри визначає весь зовнішній вигляд. Але сучасний стан повітря та води у великих містах, пил, інфекція, пряме сонячне проміння – вашу шкіру підстерігає безліч факторів, здатних нашкодити їй. Особливо гостро це питання стосується дівчат, які ретельніше за чоловіків піклуються про свою зовнішність. Зволожуючий крем для тіла з кокосовим маслом від Byphasse подарує вам необхідний захист та забезпечить належний догляд. Його косметична формула містить кокосову олію, гліцерин, олію ши та вітамін Е, завдяки чому шкіра ефективно зволожена, ніжна, гладка та шовковиста на дотик. Засіб має приємний кокосовий аромат, легку приємну текстуру талих вершків, швидко вбирається і не залишає після себе відчуття липкості. Підходить для всіх типів шкіри, навіть для найбільш чутливої. Випускається обсягом 500 мл.

Призначення
Зволожує, пом'якшує і глибоко живить.

Рекомендація до застосування
Наносити щодня після душу на чисту суху шкіру тіла круговими масажними рухами до повного вбирання. Уникати потрапляння у вічі.

Склад:
Aqua (Water), Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Glycerin, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Dico Palmitate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Parfum (Fragrance), Disodium EDTA, Citric Acid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Coumarin, Benzyl Alcohol.

Переносність перевірена під дерматологічним контролем. Сертифікована V-Label веганська формула.

Зволожуючий крем для тіла з кокосовою олією Byphasse Moisturizing Body Cream With Coconut Oil
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.