Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КРЕМ-ДОГЛЯД ДЛЯ ДУШУ "КОКОС" BYPHASSE CARESSE SHOWER CREAM COCONUT

Час застосування: Універсальний
Бренд: Byphasse
Тип продукту: Гель
Виробник: DOBER IMPORT-EXPORT S.L.
Вік: від 18
Класифікація: Мідл-маркет
Зона застосування: Тіло
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Для душа
  • Очищення
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Крем-догляд для душу
ОПИС

Крем-догляд для душу "Кокос" Byphasse Caresse Shower Cream Coconut

Крем-догляд для душу з екстрактом індонезійського кокосу ніжно очищує вашу шкіру. Його кремова текстура та екзотичний запах із молочними та фруктовими нотками подарують вам унікальний досвід. Екстракт кокосового горіха з азіатських архіпелагів відомий завдяки багатим зволожуючим речовинам і захисному ефекту, pH-нейтральна формула. Підходить для всіх типів шкіри, унісекс. Випускається обсягом 1000 мл.

Призначення
Ретельно видаляє забруднення. Завдяки впливу поживних інгредієнтів активна формула засобу надає зволожуючу та регенеруючу дії, знімає подразнення та сліди втоми, а також робить шкіру більш пружною та м'якою.

Результат
При систематичному використанні шкіра стає м'якшою, забруднення зникають. Засіб подарує шкірі м'якість і комфортне відчуття, позбавить сухості та стягнутості.

Рекомендація до застосування
Нанесіть невелику кількість на вологе тіло або губку, збийте ніжну піну і змийте теплою водою.

Склад:
Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, PEG-4 Rapeseedamide, Cocamidopropyl Betaine, Styrene/Acrylates Copolymer, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Parfum (Fragrance), Coco-Glucoside, Citric Acid, Glycerin, Polyquaternium-7, Magnesium Nitrate, Sodium Benzoate, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone, Potassium Sorbate.

Крем-догляд для душу "Кокос" Byphasse Caresse Shower Cream Coconut
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.