Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

НАБІР ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ "ФОРМУЛА №10 HD COLOR TOUCH 10 АМПУЛ" MARTIDERM THE ORIGINALS SET (COLOR/TOUCH/AMP/10*2ML + MICELLAR/GEL/200ML + FLASH/AMP/1*2ML)

Рівень SPF: SPF 30
Час застосування: Універсальний
Бренд: MartiDerm
Тип продукту: Набір
Виробник: Pierre Fabre
Вік:
  • від 18
  • 25+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Розгладження
  • Антивіковий
  • Захист від сонця з тональним ефектом
  • Від зморшок
  • Очищення
  • Демакіяж
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Набір для обличчя
ОПИС

Набір для обличчя "Формула №10 HD Color Touch 10 ампул" MartiDerm The Originals Set (color/touch/amp/10*2ml + micellar/gel/200ml + flash/amp/1*2ml)

До складу набору входить:

Ампули для обличчя з тонуючим ефектом з SPF30 MartiDerm Originals Formula №10 Color Touch SPF30, 10 шт / 2 мл.
Formula Color Touch SPF30 – перша мультифункціональна ампула від MartiDerm, в якому є все: глибоке зволоження, запобігання та усунення ознак старіння, максимальний захист широкого спектру від UVA, UVB та HEV променів та тональний ефект.

Очищаючий міцелярний гель MartiDerm Essentials Micellar Cleansing Gel, 200 мл.
Очищаючий міцелярний гель з пребіотиками та екстрактом едельвейсу для всіх типів шкіри. Очищає, видаляє макіяж та зволожує. Чи не пересушує, дуже добре переноситься шкірою.

Ампула для обличчя миттєвої дії MartiDerm The Originals Flash Ampoules Immediate Anti-Fatigue Effect, 1 шт / 2 мл.
Флеш ампула - це засіб миттєвої дії: усуває сліди втоми, камуфлює зморшки та недоліки шкіри, надає сяйво. Миттєво освітлює шкіру, миттєво надаючи їй сяйва та зволоження. Ідеально підходить для використання вранці, коли ваша шкіра повинна виглядати якнайкраще, це ідеальна основа для макіяжу. Має миттєвий ліфтинговий ефект за рахунок потужної комбінації пептидів, візуально зменшує темні плями завдяки частинкам з м'яким фокусом, допомагає відновити еластичність і пружність шкіри. Додавання рослинних білків зменшує шорсткість, роблячи шкіру відразу гладкою і м'якою і створюючи на шкірі еластичну плівку з ефектом відновлення.

Вигода набору - Флеш ампула та очищаючий міцелярний гель у подарунок!

Набір для обличчя "Формула №10 HD Color Touch 10 ампул" MartiDerm The Originals Set (color/touch/amp/10*2ml + micellar/gel/200ml + flash/amp/1*2ml)
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.