Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ДЕННИЙ КРЕМ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ (ЗМІННИЙ БЛОК) LIERAC LIFT INTEGRAL FIRMING DAY CREAM

Час застосування: День
Бренд: Lierac
Тип продукту: Крем
Виробник: Lierac
Вік: 40+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Люкс
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Для пружності шкіри
  • Ліфтинг
  • Від зморшок
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Денний крем для обличчя (змінний блок) Lierac Lift Integral Firming Day Cream фото
ОПИС

Денний крем для обличчя (змінний блок) Lierac Lift Integral Firming Day Cream

Змінний блок моделюючого денного крема представлен в упаковкі 50 мл. Засіб покращує овал обличчя, відновлює обсяги та коригує зморшки, що з'являються через обвисання шкіри. Крім того, крем сприятливо впливає на зовнішній вигляд зони декольте. Засіб має зволожуючу, підтягуючу дію, підвищує пружність шкіри та скорочує зморшки. Після нанесення швидко вбирається, не залишає неприємної липкої плівки. Має легку текстуру, приємний квітковий аромат. Купуючи крем для обличчя Lierac, ви через деякий час використання цього засобу помітите ефект ліфтингу шкіри, що став можливим навіть без інтенсивніших косметологічних процедур. Підходить для всіх типів шкіри навіть для чутливої. Призначений для жінок, 40+. 

Призначення
Моделювання, ліфтинг обличчя та корекція зморшок.

Активні інгредієнти
РНК троянди стимулює синтез колагену та пов'язаного з ним глікопротеїну (фібронектину), які необхідні для підтримки шкіри. Таким чином, він допомагає зберегти структуру шкіри, гнучкість та еластичність;
Чорний тюльпан сприяє синтезу еластину та пов'язаного з ним глікопротеїну (фібриліну), які необхідні для підтримки шкіри. Отже, він також допомагає підтримувати свою структуру, гнучкість та еластичність;
Гіалуронова кислота відома своїми зволожуючими властивостями. Він не тільки глибоко зволожує шкіру, але й підтягує дію.

Рекомендація до застосування
Наносити вранці на очищену шкіру обличчя, уникаючи контуру очей.

Склад:
Aqua / Water / Eau. Caprylic/capric Triglyceride. Glycerin. Squalane. Glyceryl Stearate Se. Cetearyl Alcohol. Glycol Palmitate. Butylene Glycol. Butyrospermum Parkii (Shea) Butter. C15-19 Alkane. Cetyl Palmitate. Ammonium Acryloyldimethyltaurate/vp Copolymer. Xylitylglucoside. Cetearyl Glucoside. Anhydroxylitol. Parfum / Fragrance. Ethylhexylglycerin. Sodium Benzoate. Xylitol. Xanthan Gum. Citric Acid. Hydrolyzed Hyaluronic Acid. Sodium Phytate. Maltodextrin. Lecithin. Tocopherol. Adenosine. Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil. Tulipa Gesneriana Flower Extract. Rosa Centifolia Flower Extract. 4103a.

Денний крем для обличчя (змінний блок) Lierac Lift Integral Firming Day Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.