Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

АНТИВІКОВИЙ ДЕННИЙ КРЕМ З SPF15 EUCERIN HYALURON-FILLER + ELASTICITY DAY CREAM SPF15

Рівень SPF: SPF 15
Час застосування: День
Бренд: Eucerin
Тип продукту: Крем
Виробник: Beiersdorf AG
Вік: 45+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Розгладження
  • Антивіковий
  • Ліфтинг
  • Захист від сонця
  • Від зморшок
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Зріла
  • Для всіх типів
Країна виробництва: Польща
Країна реєстрації: Німеччина
Антивіковий денний крем з SPF15 Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Day Cream SPF15 фото
ОПИС

Антивіковий денний крем з SPF15 Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Day Cream SPF15

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Day Cream - антивіковий денний крем для зрілої шкіри із захистом SPF15 та UVA. Унікальна формула має численні антивікові властивості завдяки інноваційній суміші високомолекулярної та низькомолекулярної гіалуронової кислоти, яка помітно розгладжує глибокі зморшки. Арктіїн, активна речовина, що прискорює оновлення колагену в клітинах шкіри, потім працює разом із силімарином, потужним антиоксидантом, який захищає колаген та еластин від деградації та покращує кровообіг шкіри на клітинному рівні, покращуючи загальний вигляд обличчя. Випускається об'ємом 50 мл.

Призначення
Скорочує глибину виражених та поверхневих зморшок, підвищує тургор. Протидіяє старінню одночасно на всіх рівнях, що забезпечує високу результативність засобу.

Активні компоненти
Гіалуронова кислота, яка є природним компонентом сполучної тканини шкіри, має здатність утримувати кількість води, що в 1000–10 000 разів перевищує її власну вагу.
Арктіїн, активна речовина природного походження, витягнута з плодів лопуха, стимулює відновлення ослабленої сполучної тканини у клітинних стінках, а також прискорює процес оновлення колагену у клітинах шкіри.
Силімарин, що отримується з плодів рослини розторопші плямистої, є потужним антиоксидантом, захищає колаген та еластин від окисного стресу, сприяє зміцненню системи мікроциркуляції шкіри на клітинному рівні.

Результат
Шкіра виглядає гладкою, пружною та доглянутою.

Рекомендація до застосування
Наносити вранці на шкіру обличчя, шиї та зони декольте ніжними масажними рухами, уникаючи області навколо очей.

Склад:
Aqua, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Butylene Glycol, Caprylic-Capric-Triglyceride, Panthenol, Glyceryl Stearate Citrate, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Argania Spinosa Kernel Oil, Hydrogenated Coco-Glycerides, Butyrospermum Parkii Butter, Sodium Hyaluronate, Arctium Lappa Fruit Extract, Creatine, 1-Methylhydantoin-2-Imide, Isobutylamido Thiazolyl Resorcinol, Pantolactone, Tocopherol, Tapioca Starch, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Dimethicone, Trisodium EDTA, Caprylyl Glycol, 12Hexanediol, Phenoxyethanol, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Parfum.

Антивіковий денний крем з SPF15 Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Day Cream SPF15
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.