Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КРЕМ ДЛЯ ДЕПІЛЯЦІЇ "ЕКСТРАКТ АЛОЕ" BYPHASSE HAIR REMOVAL CREAM ALOE VERA EXTRACT

Час застосування: Універсальний
Бренд: Byphasse
Тип продукту: Крем
Виробник: DOBER IMPORT-EXPORT S.L.
Вік: від 18
Класифікація: Мідл-маркет
Зона застосування:
  • Ноги
  • Інтимна зона
  • Область пахв
  • Руки
Призначення товару:
  • Для депіляції
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Крем для депіляції
ОПИС

Крем для депіляції "Екстракт алое" Byphasse Hair Removal Cream Aloe Vera Extract

Для проведення ефективної, делікатної та приємнішої процедури депіляції відмінно підійде крем з екстрактом алое вера Byphasse Hair Removal Cream Aloe Vera Extract. Активна формула засобу збагачена цілющим екстрактом алое вера, який має протизапальну, пом'якшувальну та регенеруючу властивості, тому чудово знімає почервоніння і підтримує оптимальний рівень зволоженості епідермісу, гарантуючи бездоганний результат, ідеально гладку шкіру і відсутність подразнення. Крем забезпечує зручне нанесення, утворюючи рівномірну поверхню для плавної та комфортної депіляції, яка гарантує безболісне видалення найтонших і коротких волосків. Усього кілька хвилин - і ви володарка розкішно гладкої шкіри! Випускається у тубі, об'єм 125 мл.

Призначення
Забезпечує миттєве видалення волосків, гарантуючи гладку і шовковисту шкіру без подразнення.

Результат
Після депіляції шкіра стає м'якою, шовковистою, зволоженою та спокійною.

Рекомендація до застосування
На необхідну ділянку шкіри поступово нанести товстий шар крему за допомогою шпателя. Не втирати! Крем залишити на шкірі на 5-10 хвилин. Не допускати висихання! Видалити крем із волоссям за допомогою шпателя у напрямку знизу вгору. Після депіляції промити шкіру теплою водою без мила і висушити рушником.

Склад:
Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Calcium Thioglycolate, Ceteareth-25, Urea, Sodium Hydroxide, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Parfum (Fragrance), Aloe Barbadensis Leaf Extract, Tetrasodium EDTA, Linalool, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Hexyl Cinnamal, Coumarin.
 

Крем для депіляції "Екстракт алое" Byphasse Hair Removal Cream Aloe Vera Extract
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.