Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ДЕЗОДОРАНТ РОЛИКОВИЙ "РАНКОВА РОСА" 48 ГОДИН BYPHASSE 48H DEODORANT ROSEE DU MATIN

Час застосування: Універсальний
Бренд: Byphasse
Тип продукту: Кульковий дезодорант
Виробник: DOBER IMPORT-EXPORT S.L.
Вік: від 18
Класифікація: Мідл-маркет
Зона застосування: Область пахв
Призначення товару: Захист від поту
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Дезодорант роликовий
ОПИС

Дезодорант роликовий "Ранкова роса" 48 годин Byphasse 48h Deodorant Rosee Du Matin

Для ефективної боротьби з неприємним запахом поту сучасній представниці прекрасної статі не обійтись без інноваційного дезодоранту з додаванням натуральних інгредієнтів Byphasse 48h Deodorant Rosee Du Matin. Він усуває інтенсивний аромат завдяки чудовим бактерицидним властивостям. Косметичний продукт не перешкоджає протіканню природних процесів потовиділення та вкрай делікатно взаємодіє з чутливим епідермісом. Він делікатно заспокоює подразнені після епіляції ділянки шкірного покриву пахв і має потужний протизапальний ефект. Засіб має хороші властивості, що дезодорують і пом'якшують. Дарує відчуття комфорту, свіжості та впевненості до 48 годин. Підбадьорливі пахощі ранкової роси точно припадуть до душі навіть дуже вимогливій красуні. Випускається обсягом 50 мл.

Призначення
Захищає від поту область пахв. Регулює потовиділення протягом 48 годин, забезпечує відчуття комфорту.

Рекомендація до застосування
Наносити на чисту та суху шкіру пахв.

Склад:
Aqua (Water), Aluminum Chlorohydrate, Steareth-2, Cyclopentasiloxane, Glycerin, PPG-15 Stearyl Ether, Steareth-21, Parfum (Fragrance), Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Allantoin, Potassium Sorbate, Hydrolyzed Silk, BHT, Phenoxyethanol, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Linalool, Hydroxycitronellal, Geraniol, Citronellol, Benzyl Benzoate, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone.
 

Дезодорант роликовий "Ранкова роса" 48 годин Byphasse 48h Deodorant Rosee Du Matin
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.