Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ДЕЗОДОРАНТ РОЛИКОВИЙ" МІСЬКИЙ ВАЙБ" 48 ГОДИН BYPHASSE 48H MEN DEODORANT URBAN SWING

Час застосування: Універсальний
Бренд: Byphasse
Тип продукту: Кульковий дезодорант
Виробник: DOBER IMPORT-EXPORT S.L.
Вік: від 18
Класифікація: Мідл-маркет
Зона застосування: Область пахв
Призначення товару: Захист від поту
Для кого: Чоловіку
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Дезодорант роликовий
ОПИС

Дезодорант роликовий" Міський вайб" 48 годин Byphasse 48h Men Deodorant Urban Swing

Динамічні пульсації сучасних мегаполісів змушують амбітну особистість підлаштовуватись під поточний темп життя. Відмінним супутником для активного, цілеспрямованого, харизматичного чоловіка дорогою на вершину успіху стане інноваційний дезодорант Byphasse 48h Deodorant Man Urban Swing. Його м'яка формула збагачена спеціальними бактерицидними компонентами, які нейтралізують патогенні мікроорганізми, що викликають неприємний запах поту. Засіб не перешкоджає природним обмінним процесам і не чинить агресивного впливу на чутливу шкіру пахв. Він має відмінні освіжаючі, пом'якшувальні та антисептичні властивості. На додаток до вищеперелічених переваг косметичний продукт також має захоплюючий цитрусово-пряний аромат, який гармонійно доповнить образ чарівного джентльмена. Підходить для всіх типів шкіри. Випускається обсягом 50 мл.

Призначення
Захищає від поту область пахв. Регулює потовиділення протягом 48 годин, забезпечує відчуття комфорту.

Рекомендація до застосування
Наносити на чисту та суху шкіру пахв.

Склад:
Aqua (Water), Aluminum Chlorohydrate, PPG-15 Stearyl Ether, Steareth-2, Parfum (Fragrance), Steareth-21, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Allantoin, BHT, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Linalool, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarin, Citral, Butylphenyl Methylpropional.

Дезодорант роликовий" Міський вайб" 48 годин Byphasse 48h Men Deodorant Urban Swing
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.