Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ГЕЛЬ ДЛЯ ДУШУ "РОЖЕВИЙ ГРАНАТ" BYPHASSE PLAISIR SHOWER GEL PINK POMEGRANATE

Час застосування: Універсальний
Бренд: Byphasse
Тип продукту: Гель
Виробник: DOBER IMPORT-EXPORT S.L.
Вік: від 18
Класифікація: Мідл-маркет
Зона застосування: Тіло
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Для душа
  • Очищення
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Гель для душу
ОПИС

Гель для душу "Рожевий гранат" Byphasse Plaisir Shower Gel Pink Pomegranate

Чудовий ароматний гель для душу Byphasse Plaisir Shower Gel Pink Pomegranate від іспанських майстрів популярного бренду перетворить звичайну процедуру купання на справжній SPA-ритуал, забезпечивши ефективне очищення шкіри та гарну емоційну розрядку. Косметичний засіб має делікатну формулу і приємний цитрусовий аромат, здатний підняти настрій і наповнити простори ванною ароматним флером. Гель із найлегшою консистенцією відмінно піниться і м'яко очищає шкірний покрив від забруднень, даруючи приємне відчуття легкості, чистоти та ніжності. В активну формулу продукту введені рослинні екстракти, які підтримують оптимальний рівень зволоженості епідермісу, надають тонізуючу та пом'якшувальну дії, знімають почервоніння та сліди втоми, а також не допускають виникнення сухості та лущення, роблячи шкіру розкішно гладкою та бархатистою. Підходить для всіх типів шкіри. 

Призначення
Делікатно очищає, глибоко живить та щедро зволожує шкірний покрив. Не порушує природний pH-баланс епідермального шару та не залишає після використання дискомфортної стягнутості.

Рекомендація до застосування
Нанесіть невелику кількість вологу шкіру. Помасажуйте його, поки не отримаєте м'яку піну, а потім промийте теплою водою.

Склад:
Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Parfum, Cocamidopropyl Betaine, Laureth-3, Citric Acid, Glycerin, Magnesium Nitrate, Magnesium Chloride, Methylchloroisothiazolinone, Punica Granatum Fruit Extract, Methylisothiazolinone, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Geraniol, Limonene, CI 16255, CI 60730.

Гель для душу "Рожевий гранат" Byphasse Plaisir Shower Gel Pink Pomegranate
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.