Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

НАБІР ДЛЯ ДЕПІЛЯЦІЇ ЗОНИ БІКІНІ ТА ОБЛАСТІ ПАХВ BYPHASSE COLD WAX STRIPS BIKINI & UNDERARMS FOR SENSITIVE SKIN (24/STRIPS + 4/WIPES)

Час застосування: Універсальний
Бренд: Byphasse
Тип продукту: Набір
Виробник: DOBER IMPORT-EXPORT S.L.
Вік: від 18
Класифікація: Мідл-маркет
Зона застосування:
  • Інтимна зона
  • Область пахв
Призначення товару: Для депіляції
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Набір для депіляції зони бікіні та області пахв Byphasse Cold Wax Strips Bikini & Underarms For Sensitive Skin (24/strips + 4/wipes) фото
ОПИС

Набір для депіляції зони бікіні та області пахв Byphasse Cold Wax Strips Bikini & Underarms For Sensitive Skin (24/strips + 4/wipes)

Холодні воскові смужки для депіляції зони бікіні та пахв забезпечать ідеальне, швидке, практичне та довговічне видалення волосся, навіть до 4 тижнів. Формула збагачена олією шипшини, олією ши та екстрактами червоних фруктів. Підходить для всіх типів шкіри бікіні та області пахв, і навіть чутливої. Випускається в упаковці 24 шт.

Призначення
Воскові смужки забезпечують миттєве видалення волосків, гарантуючи гладку і шовковисту шкіру без подразнення. А серветки просочені особливим складом з додаванням мигдальної олії, поживні речовини якої підтримують оптимальний рівень зволоженості епідермісу, знімають почервоніння та заспокоюють подразнення, запобігають появі сухості та лущення, а також чудово пом'якшують шкірний покрив.

Результат
Після депіляції шкіра стає м'якою, шовковистою, зволоженою та спокійною.

Рекомендація до застосування
Щоб почати епіляцію воском, шкіра повинна бути чистою та сухою, без будь-якого подразнення або слідів інших продуктів, таких як креми та олії.
1) Розігрійте смужки, розтираючи їх між руками, доки віск не розм'якне.
2) Повільно та обережно розділіть смужки.
3) Нанесіть смужку у напрямку росту волосся, приклеюючи легкими масажними рухами.
4) Тримайте шкіру натягнутою і зніміть смужку, швидко та сильно потягнувши проти напрямку росту волосся. Ви повинні тримати смужку максимально паралельно та близько до шкіри. Чим швидше ви потягнете смужку, тим краще будуть результати.
5) Повторити за необхідності.
6) Щоб заспокоїти шкіру, злегка натисніть рукою або прикладіть холодний компрес до вощеної ділянки відразу після витягування. Нанесіть фінішну серветку після депіляції, щоб видалити надлишки воску, заспокоїти та пом'якшити шкіру.

Склад:
Wax: Triethylene Glycol Rosinate, Hydrogenated Polydicyclopentadiene, Hydrogenated Microcrystalline Wax, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter Extract, Rosa Moschata (Musk Rose) Seed Oil, Rubus Fruticosus (Blackberry) Fruit Extract, Rubus Idaeus (Raspberry) Fruit Extract, Fragaria Chiloensis (Strawberry) Fruit Extract, Ascorbyl Palmitate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Polyethylene, PEG-8 Dioleate, Parfum (Fragrance), CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 45410 (D&C Red No. 28). Ingredientes Wipes: Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Parfum (Fragrance).

Набір для депіляції зони бікіні та області пахв Byphasse Cold Wax Strips Bikini & Underarms For Sensitive Skin (24/strips + 4/wipes)
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.