Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ВІДНОВЛЮЮЧА ЛІФТИНГ СИРОВАТКА BIMAIO REPAIR LIFTING SERUM

Час застосування: Універсальний
Бренд: Bimaio
Тип продукту: Сироватка
Виробник: Bimaio Cosmetics S.l.
Вік: 35+
Класифікація: Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Антивіковий
  • Регенерація
  • Відновлення
  • Ліфтинг
  • Від зморшок
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Зріла
  • Для всіх типів
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Відновлююча ліфтинг сироватка Bimaio Repair Lifting Serum фото
ОПИС

Відновлююча ліфтинг сироватка Bimaio Repair Lifting Serum

Відновлююча сироватка з чудовою дією для зміцнення для глобального ліфтинг-ефекту допомагає зменшити зморшки і мімічні лінії, викликані рухами виразу обличчя. Крім того, її формула з алантоїном надає шкірі регенеративної та зволожуючої сили і захищає від старіння клітин. Призначена для всіх типів шкіри, особливо для шкіри з ознаками старіння, 35+. Форма випуску - флакон з піпеткою об'ємом 30 мл.

Призначення
Зміцнює, зволожує та відновлює, зменшує мімічні зморшки. Має ліфтинг-ефект.

Активні компоненти
Аргірелін (ацетилгексапептид-8) – розслаблює м'язи, відповідальні за формування мімічних зморшок, тому може бути альтернативою ін'єкціям та іншим інвазивним методам. Зменшує зморшки та мімічні лінії.
Екстракт Акмели городньої - молекула з міорелаксуючою дією, яка зменшує скорочення м'язів та розслаблює обличчя, ефективно борючись із зморшками та мімічними лініями навколо очей та губ.
Гіалуронова кислота - має здатність утримувати вологу в шарах шкіри. Вона зволожує епідерміс та відновлює волокна, що підтримують тканини шкіри. Забезпечує шкіру зволожуючою плівкою, яка регулює та зменшує лущення, покращуючи її властивості.
Екстракт циліндричної імперати – забезпечує зволоження протягом 24 годин.
Олія солодкого мигдалю - допомагає підтримувати шкіру в хорошому стані і виглядати здоровою, зволоженою. Гідратація в цьому випадку буде здійснюватися як за активним механізмом з активним втручанням у шкірну емульсію шляхом забезпечення жирними кислотами, такими як лінолева кислота, так і пасивним механізмом, завдяки певному ступеню оклюзії, яку вона забезпечує як олію.
Алантоін – сприяє регенерації клітин шкіри, ослабленої впливом зовнішнього середовища.

Результат
Сяюча, свіжа, пружна та гладка шкіра.

Рекомендація до застосування
Нанесіть кілька крапель на очищену та тонізовану шкіру обличчя.

Склад:
Aqua, Propanediol, Imperata Cylindrica Root Extract, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Acmella Oleracea Extract, Leuconostoc/radish Root Ferment Filtrate, Prunus Amygdalus Dulcis Seed Extract, Acetyl Hexapeptide-8, Allantoin, Carbomer, Peg 9 Lauryl Glycol Ether, Benzyl Alcohol, Disodium Edta, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Dehydroacetic Acid, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Parfum.

Відновлююча ліфтинг сироватка Bimaio Repair Lifting Serum
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.