Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ВІДНОВЛЮЮЧИЙ КРЕМ ДЛЯ КОНТУРУ ОЧЕЙ 360° BIMAIO REVITALIZING 360° EYE CONTOUR

Час застосування: Універсальний
Бренд: Bimaio
Тип продукту: Крем
Виробник: Bimaio Cosmetics S.l.
Вік: від 18
Класифікація: Лікувальна
Зона застосування: Контур очей
Призначення товару:
  • Набряклість
  • Від темних кіл під очима
  • Відновлення
  • Від зморшок
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Відновлюючий крем для контуру очей 360° Bimaio Revitalizing 360° Eye Contour фото
ОПИС

Відновлюючий крем для контуру очей 360° Bimaio Revitalizing 360° Eye Contour

Відновлюючий крем для контуру очей з дією 360° забезпечує миттєве і тривале зволоження шкіри навколо очей. Зменшує появу темних кіл та коригує ознаки втоми, зменшує набряки та пігментацію темних кіл та мішків під очима, активізуючи мікроциркуляцію у зоні контуру очей. Підходить для всіх типів шкіри. Форма випуску – баночка об'ємом 15 мл

Призначення
Зволожує, живить і запобігає утворенню зморшок та тонких ліній, одночасно тонізуючи ділянку верхньої повіки.

Активні компоненти
Аргірелін (ацетилгексапептид-8) – розслаблює м'язи, відповідальні за формування мімічних зморшок, тому може бути альтернативою ін'єкціям та іншим інвазивним методам. Зменшує зморшки та мімічні лінії.
Матріксіл - активує гени, відповідальні за проліферацію клітин, зменшуючи фрагментацію волокон і сприяючи відновленню тканин, таким чином зупиняючи старіння.
Органічний кремній – стимулює регенерацію клітин та утворення колагенових та еластинових волокон. Регулювання концентрації вологи у шкірі. Кремній реорганізує клітинні мембрани, роблячи їх більш стійкими до дії вільних радикалів та старіння.
Кофеїн - покращує кровообіг навколо очей і допомагає виводити рідину, що накопичилася, зменшуючи появу мішків.
Соєві протеїни – активізують дію фібробластів, відповідальних за синтез колагену та протеогліканів. Відновлює щільність, покращує пружність та еластичність шкіри.
Екстракт гінкго - чинить антиоксидантну дію шляхом видалення вільних радикалів, захищаючи шкіру від окислювального стресу. Активізує мікроциркуляцію крові. Реепітелізуючу дію шляхом збільшення виробництва колагену та позаклітинного фібронектину.
Екстракт гамамелісу - має антиоксидантні властивості, запобігає передчасному старінню шкіри. Завдяки його здатності детоксикувати та покращувати кровообіг, сумки та темні кола під очима зменшуються.
Ретинілпальмітат – прискорює оновлення клітин. Надає сяйва, помітно зменшує видимість ліній та зморшок та вирівнює тон шкіри. Збільшує синтез колагену та зменшує його деградацію, покращуючи тонус, пружність та еластичність шкіри.
Гідровітон – це комплексна суміш речовин, дуже схожих на так званий природний фактор зволоження шкіри, що здійснює активне зволоження шкіри. Вона регулює процес зволоження шкіри.

Результат
З кожним днем ​​використання крему стан шкіри помітно покращується, зникають дрібні зморшки, контур очей виглядає чітким, шкірний покрив – пружним та підтягнутим.

Рекомендація до застосування
Нанесіть невелику кількість крему на область довкола очей. Ніжно розподіліть по шкірі. По нерухомому краю верхньої повіки використовуйте рухи в напрямку від внутрішнього кута ока до зовнішнього, за нижнім віком руху від зовнішнього кута до внутрішнього.

Склад:
Aqua, Caprylic/capric Triglyceride, Propanediol, Glycerin, Peg-100 Stearate, Glyceryl Stearate, Steareth-2, Hydrogenated Palm/palm Kernel Oil Peg-6 Esters, Hydrogenated Polydecene, Cetearyl Alcohol, Methylsil Gluten, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Hamamelis Virginiana Leaf Extract, Caffeine, Allantoin, Tocopheryl Acetate, Hydrolyzed Soy Protein, Retinyl Palmitate, Acetyl Hexapeptide-8, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Sodium Acid, Serine, Sorbitol, Ceteareth-20, Dimethicone, Silica Silylate, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Methylpropanediol, Sodium Lactate, Sodium Chloride, Carbomer, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Polysorbate 20, Capry , Triethanolamine, Dehydroacetic Acid, Hydrogenated Vegetable Glycerides Citrate, Lecithin, Propylene Glycol, B-sitosterol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Gluconolactone, Calc ium Gluconate, Alpha-isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Citronellol, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Linalool, Parfum.

Відновлюючий крем для контуру очей 360° Bimaio Revitalizing 360° Eye Contour
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.