Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЗВОЛОЖУЮЧА ЗАХИСНА СИРОВАТКА BIMAIO TOTAL MOISTURIZING DEFENSE SERUM

Час застосування: Універсальний
Бренд: Bimaio
Тип продукту: Сироватка
Виробник: Bimaio Cosmetics S.l.
Вік: від 18
Класифікація: Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Відновлення
  • Захист
  • Від зморшок
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Зволожуюча захисна сироватка Bimaio Total Moisturizing Defense Serum фото
ОПИС

Зволожуюча захисна сироватка Bimaio Total Moisturizing Defense Serum

Зволожуюча сироватка подвійної дії з миттєвим та тривалим ефектом, яка зміцнює шкірний бар'єр та покращує текстуру обличчя, досягаючи ефекту заповнення зморшок. Завдяки своїй гелевій текстурі засіб освіжає шкіру та запобігає прилипанню бруду. Підходить для всіх типів шкіри. Випускається у флаконі з помпою 30 мл.

Призначення
Зменшення мімічних зморшок, регенерація, зволоження

Активні компоненти
Гіалуронова кислота - має здатність утримувати воду в шарах шкіри. Вона зволожує епідерміс та відновлює волокна, що підтримують тканини шкіри. Забезпечує шкіру зволожуючою плівкою, яка регулює та зменшує лущення, покращуючи її властивості.
Гідроманіл (Цезальпінієвий камедь) – забезпечує миттєвий зволожуючий ефект на рівні поверхні та поступово вивільняє зволожуючі активні інгредієнти в епідерміс. Він захоплює та утримує воду та асимілює її в шкіру природним шляхом.
Фукогель - це полісахарид, багатий на фукозу, яка зволожує і заспокоює шкіру. Він здатний забезпечити тривале зволоження, зв'язуючи воду з епідермісом та утворюючи зволожуючу плівку. У свою чергу це повертає шкірі комфорт та гарне самопочуття.

Результат
З кожним днем ​​стан шкіри помітно покращується, зникають дрібні зморшки, а шкірний покрив стає пружним та підтягнутим.

Рекомендація до застосування
Нанесіть вранці та ввечері на чисту шкіру обличчя та шиї легкими масажними рухами до повного вбирання.

Склад:
Aqua, Propanediol, Glycerin, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyl Dimethyl Taurate Copolymer, Squalane, Sodium Hyaluronate, Biosaccharide Gum-1, Hydrolyzed Caesalpinia Spinosa Gum, Caesalpinia Sp Inosa Gum, Silica Sila 9, Sorbitan Isostearate, Propylene Glycol, Disodium Edta, Phenoxyethanol, Ethylhexy Lglycerin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Triethanolamine, Ci 42090, Benzyl Salicylate, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Parfum.

Зволожуюча захисна сироватка Bimaio Total Moisturizing Defense Serum
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.