Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

БАЛАНСУЮЧИЙ ОСВІТЛЮЮЧИЙ ТОНІК BIMAIO B-GLOW TONER

Час застосування: Універсальний
Бренд: Bimaio
Тип продукту: Тонік
Виробник: Bimaio Cosmetics S.l.
Вік: від 18
Класифікація: Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Освітлення
  • Тонізація
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Балансуючий освітлюючий тонік Bimaio B-Glow Toner фото
ОПИС

Балансуючий освітлюючий тонік Bimaio B-Glow Toner

Освіжаючий тонік на основі алое вера ідеально підходить для завершення процедури очищення, оскільки він балансує рН шкіри та мікробіота після дисбалансу, що випробовується протягом дня. Тонізує, заспокоює та зволожує шкіру за один крок завдяки своїй формулі, багатій на натуральні екстракти, що висвітлюють обличчя. Рекомендований для всіх типів шкіри. Форма випуску – пляшечка об'ємом 200 мл.

Призначення
Тонізує, заспокоює, зволожує та при цьому освітлює шкіру обличчя. Завершує процедуру очищення

Активні компоненти
Гіалуронова кислота - має здатність утримувати воду в шарах шкіри. Вона зволожує епідерміс та відновлює волокна, що підтримують тканини шкіри. Покриває шкіру зволожувальною плівкою, яка регулює та зменшує лущення, покращуючи її властивості. Будучи прекрасним зволожувачем та змащувачем, вона помітно покращує характеристики шкіри, надаючи гладкості, тонусу та пружності.
Виноградний сік (Life Essence-Vitis) - живить та стимулює клітини шкіри та мікробіота. Покращує зволоження та пружність шкіри.
Алое вера – стимулює фібробласти, сприяє регенерації шкіри. Покращує еластичність. Зволожує та утворює плівку на шкірі, що захищає її від агресивного впливу зовнішнього середовища.
Алантоїн - має кератолітичну дію. Алантоїн взаємодіє зі шкірним кератином, зменшуючи товщину рогового шару, коли він має аномальне потовщення. Він сприяє регенерації клітин відкритої шкіри, ослабленої факторами навколишнього середовища, підтримує здоров'я шкіри обличчя та тіла, захищаючи її.
Екстракт календули - має регенеруючу дію. Квітки календули також демонструють імуномодулюючу активність, що допомагає боротися з фотостарінням. Має зволожуючу та протимікробну дію.
Екстракт шипшини - завдяки своїм антиоксидантним властивостям, високому вмісту карболової кислоти, він захищає шкіру від будь-яких ушкоджень, спричинених вільними радикалами або забруднювачами навколишнього середовища, таким чином запобігаючи передчасному старінню шкіри.
Екстракт глоду - допомагає підвищити пружність та еластичність шкіри.

Результат
Гладка, чиста, зволожена шкіра.

Рекомендація до застосування
Нанесіть вранці та ввечері ватним диском. Акуратно нанесіть на чисту суху шкіру обличчя та шиї. Не потребує змивання.

Склад:
Aqua, Hamamelis Virginiana Water, Propanediol, Glycerin, Polyglyceryl-4 Caprate, Ammonium Acryloyldimethyltaur Atenp Copolymer, Diatomaceous Earth, Oryza Sativa Powder, Hydroxyacetophenone, Glycolic Acid, Lactic Acid, Allanto, Glycol, Propylene G Lycol, Diazolidinyl Urea, Iodopropynyl Butylcarbamate, Parfum.

Балансуючий освітлюючий тонік Bimaio B-Glow Toner
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.