Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЗАХИСНІ АМПУЛИ "OX-DEFENSE" ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ BIMAIO OX-DEFENSE AMPOULES

Час застосування: Універсальний
Бренд: Bimaio
Тип продукту: Ампули
Виробник: Bimaio Cosmetics S.l.
Вік: 0т 18
Класифікація: Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Захист
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Захисні ампули
ОПИС

Захисні ампули "Ox-Defense" для обличчя Bimaio Ox-Defense Ampoules

Захисні ампули Ox-Defense – це інтенсивне антиоксидантне лікування із захисною дією від шкідливих факторів навколишнього середовища, яким шкіра постійно піддається. Засіб забезпечує особливий захист від забруднення та синього світла, запобігаючи окислювальному стресу клітин шкіри. Крім того, завдяки своєму пребіотичному активному інгредієнту балансує та зміцнює мікробіот шкіри. Підходить для всіх типів шкіри. Форма випуску - упаковка 10 шт / 2 мл.

Призначення
Зволоження та захист шкіри обличчя від забруднень та синього світла.

Активні компоненти
Полюстоп – забезпечує ефективний бар'єр від трьох типів забруднення: атмосферного, ультрафіолетового та хімічного. Має захисну дію на шкіру, захищаючи її від зовнішньої агресії.
Ектоїн - зміцнює захисні сили шкіри та зменшує шкоду, спричинену UVA-випромінюванням, а також фізичними та хімічними факторами для клітинних мембран.
Лікопін – антиоксидант, що захищає шкіру від ультрафіолетового випромінювання, а також ефективний інгредієнт проти забруднення.
Artemia salina - екстракт планктону, багатий на нуклеотиди, що забезпечують стійкість шкіри до пошкоджень, викликаних впливом навколишнього середовища.
Екстракт Хлорелли звичайної (пребіотик) - пребіотик, що захищає і зміцнює шкірний бар'єр. Допомагає зміцнити корисну мікробіоту, забезпечуючи баланс шкіри.

Результат
Зволоження, захист, сяюча шкіра, тон.

Рекомендація до застосування
Обережно струсіть ампулу. Відкрийте кришку ампули і наносьте вранці та ввечері на обличчя, шию та зону декольте легкими рухами, що масажують, до повного вбирання. Для максимальної ефективності використовуйте протягом 24 годин після відкриття.

Склад:
Aqua, Hydrolized Tomato Skin, Propanediol, Ectoin, Biosaccharide Gum-4, Artemia Extract, Chlorella Vulgaris Extract, Lactic Acid, Caprylyl Glycol, Pentylene Glycol, Polysorbate 60, Carbomer, 1,2-hexanydiol, Ethy Citric Acid, Glucose, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Parfum.

Захисні ампули "Ox-Defense" для обличчя Bimaio Ox-Defense Ampoules
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.