Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

БАЛАНСУЮЧА ПОЖИВНА СИРОВАТКА ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ BIMAIO V-BALANCE NOURISHING SERUM

Час застосування: Універсальний
Бренд: Bimaio
Тип продукту: Сироватка
Виробник: Bimaio Cosmetics S.l.
Вік: від 18
Класифікація: Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Омолодження
  • Зміцнення
  • Живлення
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Балансуюча поживна сироватка для обличчя Bimaio V-Balance Nourishing Serum фото
ОПИС

Балансуюча поживна сироватка для обличчя Bimaio V-Balance Nourishing Serum

Сироватка для обличчя на основі ферменту лактобактерій, який зміцнює та заспокоює шкіру. Завдяки цьому пребіотичному активному інгредієнту та його ліпідному комплексу, що нагадує структуру епідермісу, балансує мікробіот шкіри та зміцнює її захисний бар'єр. Крім того, зволожує та живить шкіру, надаючи обличчю сяйва. Підвищує еластичність та заповнює тонкі лінії та зморшки. Шкіра виглядає сяючою і помітно молодшою. Підходить для всіх типів шкіри навіть для чутливої. Форма випуску - флакон з піпеткою об'ємом 30 мл

Призначення
Миттєва зволожуюча дія, омолоджує, розгладжує та освіжає.

Активні компоненти
Ліпідний комплекс (SK-Influx) - концентрат ліпідів, що нагадує структуру ліпідів, що утворюють шкірний бар'єр, для покращення гідратації та захисту шкіри.
Гліциретинова кислота – потужний антиоксидант завдяки вмісту флавоноїдів, що допомагає запобігти передчасному старінню шкіри. Має чудові зволожуючі властивості, запобігаючи зневодненню шляхом захоплення молекул води, надає заспокійливу дію.
Полівітамінний комплекс (Beauplex) – складається з вітамінів E, C, B3, B5 та B6. Захищає шкіру, борючись із вільними радикалами завдяки своїй антиоксидантній дії. Вирівнює тон шкіри, зволожує, заспокоює та сприяє синтезу колагену.
SymReboot (фермент Lactobacillus) - сприяє зростанню корисних бактерій для шкіри та виробленню антимікробних білків. Регулює рН шкіри, створюючи ідеальне середовище для корисних бактерій.

Результат
Гладка, пружна шкіра. Здоровий колір обличчя.

Рекомендація до застосування
Нанести вранці та ввечері на чисту шкіру обличчя та шиї легкими масажними рухами до повного вбирання.

Склад:
Aqua, Glycerin, Olus Oil, Propanediol, Trehalose, Butyrospermum Parkii Butter, Glyceryl Stearate Citrate, Hexyl Laurate, Isodecyl Neopentanoate, Ceteary L Glucoside, Corn Starch Modified, Hydro Genated Rheintail, , Ceramide Ap, Ceramide Eop, Ceramide Np, Cholesterol, Phytosphingosine, Calcium Pa Ntothenate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Pyridoxine Hcl, Maltodextrin, Cetea Ryl Alcohol, Hydroxyacetophenone, Sorbitan Olivate, Candelilla Cera Octenylsuccinate, Xanthan Gum, Sodium Lauroyl Lactylate, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Carbomer, Silica, Squalene, Parfum.

Містить 99% інгредієнтів природного походження.

Балансуюча поживна сироватка для обличчя Bimaio V-Balance Nourishing Serum
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.