Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КРЕМ ДЛЯ ТІЛА "КОКОС-ВАНІЛЬ" STYX NATURCOSMETIC COCOS VANILLE BODY CREME

Час застосування: Універсальний
Бренд: Styx
Тип продукту: Крем
Виробник: Styx Naturcosmetic
Вік: від 18
Класифікація: Лікувальна
Зона застосування: Тіло
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Для пружності шкіри
  • Регенерація
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Австрія
Країна реєстрації: Австрія
Крем для тіла
ОПИС

Крем для тіла "Кокос-ваніль" Styx Naturcosmetic Cocos Vanille Body Creme

Крем для тіла "Кокос-ваніль" пом'якшує і живить шкіру, знімає подразнення та заспокоює її, загоює пошкодження на поверхні шкіри, а наявні олії у складі роблять шкіру гладкою, бархатистою та пружною. Дарує чарівний аромат кокосу та ванілі, купує подразнення, свербіж, лущення. Забезпечує ліфтинговий ефект. Підходить для всіх типів шкіри. Випускається обсягом 50 мл і 200 мл.

Призначення
- Підтримує життєвий тонус шкірного покриву;
- Нормалізує перебіг обмінних процесів та стимулює клітинну реновацію;
- Забезпечує ліфтинговий ефект, роблячи шкіру зволоженою, гладкою, що світиться, купуючи роздратування, свербіж та лущення.

Активні компоненти
Кокосова олія живить, пом'якшує і зволожує шкіру, має протизапальні, регенеруючі та антиоксидантні дії. Захищає шкіру від агресивних впливів довкілля.
Сік листя алое вера зволожує шкіру та відновлює оптимальний рівень зволоженості в клітинах шкіри, загоює пошкодження на її поверхні та стимулює оновлення тканин.
Екстракт ванілі усуває подразнення на шкірі та заспокоює її, перешкоджає процесам старіння за рахунок своїх антиоксидантних властивостей, тонізує та пом'якшує шкіру.

Результат
Шкіра стає гладкою, ніжною, зволоженою.

Рекомендації до застосування
Невелику кількість крему нанести на все тіло масажними рухами. Використовуйте після прийому душу або ванни.

Склад
Aqua (Water), Glycerin, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Glyceryl Stearate Citrate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Caprylic / Capric Triglyceride, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Butyrosmu , Parfum, Glyceryl Stearate, Vanilla Planifolia Fruit Extract, Xanthan Gum, Gluconolactone, Sodium Benzoate, Linalool, Geraniol, Benzyl Salicylate, Limonene, Coumarin.

Крем для тіла "Кокос-ваніль" Styx Naturcosmetic Cocos Vanille Body Creme
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.