Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СКРАБ ДЛЯ ТІЛА "АЛОЕ ВІРА" STYX NATURCOSMETIC ALOE VERA BODY SCRUB

Час застосування: Універсальний
Бренд: Styx
Тип продукту: Скраб
Виробник: Styx Naturcosmetic
Вік: від 18
Класифікація: Лікувальна
Зона застосування:
  • Обличчя
  • Тіло
Призначення товару:
  • Покращення кровообігу
  • Відлущування
  • Очищення
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Австрія
Країна реєстрації: Австрія
Скраб для тіла
ОПИС

Скраб для тіла "Алое Віра" Styx Naturcosmetic Aloe Vera Body Scrub

Бархатиста текстура делікатного скрабу для тіла "Алое Віра" створена для задоволення як процесом пілінгу, так і його результатами. Фармацевтам STYX вдалося поєднати повноцінну антистресову формулу з функціональною текстурою пілінгу, тому цей засіб підходить для будь-якого типу шкіри, включаючи травмовану (опіки, садини, нейродерміти). Скраб відмінно готує шкіру до нанесення зволожувальних, поживних та антицелюлітних засобів. Його можна наносити і на обличчя, оскільки скрабуючи частинки ядер абрикоса дуже делікатні. Випускається у тубі, об'єм 150 мл.

Призначення
- Ідеальний засіб для глибокого очищення;
- Уфективно відлущує омертвілі клітини;
- Покращує процеси кровообігу та оновлення шкіри;
- Насичує клітини мінералами, підтягує та омолоджує шкіру;
- Інтенсивно живить та зволожує шкіру.

Властивості
Препарат легко наноситься. За рахунок тепла шкіри, із скрабуючих частинок, якими є мелені ядра абрикосових кісточок, однойменна олія проникає в глибокі шари шкіри, надаючи антиоксидантну, омолоджуючу дію. Після застосування цього скрабу не потрібні додаткові зволожуючі засоби: компоненти: реставруючі препарати оновлюють гідроліпідний шар епідермісу.

Активні компоненти
Алое вера, абрикосові кісточки, ши, жожоба, календула, ромашка.

Результат
Шкіра стає гладкою, ніжною, зволоженою.

Рекомендації до застосування
Нанести тонким шаром на вологу шкіру тіла, промасувати і змити, або прибрати залишки частинок, що скрабують, за допомогою вологого рушника або просто струсити.

Склад:
Aqua (WATER), Aloe Barbadensis Leaf Juice, Stearyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Prunus Amygdalus Dulcis (SWEET Almond) Oil, Prunus Armeniaca (APRICOT) Seed Powder, Simmondsia Chinensis (JOJOBA) Seed Oil ) Butter, Glycerin, Sodium Stearoyl Glutamate, Calendula Officinalis (MARIGOLD) Flower Extract, Anthemis Nobilis Flower Extract, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Linalool, Citronellol, Citric Acid, Limonene.

Скраб для тіла "Алое Віра" Styx Naturcosmetic Aloe Vera Body Scrub
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.