Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

НІЧНИЙ ВІДБІЛЮЮЧИЙ КРЕМ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ STYX NATURCOSMETIC ALPIN DERM WHITENING NIGHT CREAM

Час застосування: Ніч
Бренд: Styx
Тип продукту: Крем
Виробник: Styx Naturcosmetic
Вік: 35+
Класифікація: Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Розгладження
  • Від пігментних плям
  • Живлення
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Зріла
  • Для всіх типів
Країна виробництва: Австрія
Країна реєстрації: Австрія
Нічний відбілюючий крем для обличчя Styx Naturcosmetic Alpin Derm Whitening Night Cream фото
ОПИС

Нічний відбілюючий крем для обличчя Styx Naturcosmetic Alpin Derm Whitening Night Cream

Нічний відбілюючий крем з численними інгредієнтами і в поєднанні з живильною шовковицею і багатим на вітаміни кобилячим молоком вирівнює колір обличчя і бореться з пігментними плямами. Екстракт водоростей та альпійських трав завершують цю унікальну формулу, надаючи омолоджуючу дію на шкіру. Рекомендований при перших ознаках старіння та появі зморшок. Має відмінні антиоксидантні властивості, покращує колір шкіри, освіжає, покращує мікроциркуляцію крові. Інтенсивно діючи протягом ночі, крем дарує шкірі гладкість, молодий та сяючий вигляд. М'яка нежирна текстура крему добре вбирається, не залишає слідів. Зручна скляна баночка об'ємом 50 мл.

Призначення
- Забезпечує м'яку та поступову відбілюючу дію;
- Освітлює пігментні плями і робить їх менш помітними;
- Має глибоке живильне дію;
- Нормалізує баланс вологи;
- Зміцнює шкірний покрив;
- Розгладжує мікрорельєф;
- Забезпечує зміцнюючу дію.

Властивості
Альпійські інгредієнти, які входять до складу крему з ефективними фітокомплексами та вітамінами, оживлюють та регенерують шкіру і, таким чином, постійно протидіють ознакам передчасного старіння та втрати еластичності. Формула крему на основі екстракту білої шовковиці посилює дію екстрактів едельвейсу. Антиоксиданти, активні інгредієнти та біологічно активні речовини відбілюючих продуктів зазвичай освітлюють, коригують пігментні плями та забезпечують рівний колір обличчя.

Результат
Чиста здорова шкіра без пігментних плям. Сяючий колір обличчя без зморшок.

Рекомендації до застосування
Наносити увечері на очищену шкіру обличчя.

Склад
Aqua (Water), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glycine Soja (Soybean) Oil, Glyceryl Stearate Se, Glycerin, Caprylic/capric Triglyceride, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Cetearyl Alcohol, Parfum, Stearic Acid, Laminar , Palmitic Acid, Morus Alba Fruit Extract, Equae Lac (Mare Milk), Leontopodium Alpinum Flower/Leaf Extract, Chamomilla Recutita (Camomile) Extract, Achillea Millefolium (Yarrow) Extract, Gentiana Lutea (Gentian) Extract, Hayflower (Melilot) Extract, Calendula Officinalis (Marigold) Flower Extract, Tocopherol, Linalool, Citronellol, Sodium Phytate, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citric Acid.

Нічний відбілюючий крем для обличчя Styx Naturcosmetic Alpin Derm Whitening Night Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.