Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

М'ЯКИЙ ПОЖИВНИЙ БАЛЬЗАМ ДЛЯ ЧУТЛИВОЇ ШКІРИ НІГ ТА ДІАБЕТИЧНОЇ СТОПИ DR.BELTER SAMTEA MEDI-FEET SENSITIVE SILVER FOOT BALM

Час застосування: Універсальний
Бренд: Dr.Belter
Тип продукту: Бальзам
Виробник: BelCos Cosmetic Co. Ltd.
Вік: від 18
Класифікація:
  • Професійна
  • Люкс
Зона застосування: Стопи
Призначення товару:
  • Антибактеріальна дія
  • Від запалення шкіри
  • Набряклість
  • Загоєння шкіри
  • Захист від поту
  • При синдромі діабетичної стопи
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна виробництва: Німеччина
Країна реєстрації: Німеччина
М'який поживний бальзам для чутливої шкіри ніг та діабетичної стопи Dr.Belter Samtea Medi-Feet Sensitive Silver Foot Balm фото
ОПИС

М'який поживний бальзам для чутливої шкіри ніг та діабетичної стопи Dr.Belter Samtea Medi-Feet Sensitive Silver Foot Balm

Ніжний поживний бальзам для ніг Samtea Medi-Feet Sensitive Silver Foot Balm розроблений спеціально для діабетиків. Судинозміцнюючий бальзам для ніг сприяє регенерації клітин, має антибактеріальну, протимікробну, протизапальну та заспокійливу дію, запобігає неприємному запаху ніг. Гіалуронова кислота зволожує шкіру, живильне масло баобаба зберігає еластичність шкіри і протидіє грибку стопи та нігтів, а алантоїн має заспокійливу дію. Бальзам не містить ефірних олій, ароматизаторів та барвників. З цим бальзамом ви подаруєте своїм ногам інтенсивний догляд. Без ефірних олій, ароматизаторів та барвників. Підходить для чутливої ​​та діабетичної стопи. Унісекс. Випускається у тубі, об'єм 100 мл.

Призначення
- Антибактеріальна, захисна дія, запобігає неприємному запаху ніг;
- Судинозміцнювальну, протинабрякову, в'яжучу, протизапальну дію;
- Має високу вологозв'язувальну здатність, розгладжує потріскану шкіру;
- Заспокійлива, протизапальна дія;
- Сприяє регенерації клітин, знімає подразнення;
- Сприяє процесам загоєння шкіри.

Активні компоненти
Мікросрібло в колоїдній формі має антибактеріальний ефект, який корисний для шкіри з атопічним дерматитом і запальними станами. Таким чином, він підтримує власний захисний бар'єр ніжної шкіри та допомагає зменшити запах ніг.
Гіалуронова кислота - це ідентична шкірі вологозв'язуюча речовина з групи мукополісахаридів, яка природно вирівнює огрубілу і суху шкіру.
Бісаболол - це протизапальний та заспокійливий масляний екстракт органічної ромашки.
Олія баобаба із сертифікованого органічного вирощування живить шкіру, робить її еластичною та захищеною. Таким чином, він допомагає запобігти грубій і ламкій шкірі. Він також протидіє епідермофітії стопи (мікозу стопи) та запобігає зараженню нігтьового грибка.
Екстракт гамамелісу містить в'яжучі дубильні речовини, які зміцнюють та покращують поверхню шкіри. Це також зменшує надмірне потовиділення.
Алантоїн – рослинна речовина з заспокійливою та кератолітичною дією. Допомагає розгладити огрубілу та тендітну шкіру.
Пантенол заспокоює, сприяє оновленню клітин та процесам відновлення шкіри. Він також знімає відчуття сверблячки на сухій шкірі.
Legactif – комплекс золотого рису, лимона та мирту, що має протизапальні та судинозміцнюючі властивості.

Рекомендація до застосування
Наносити невелику кількість бальзаму на стопи при необхідності вранці та ввечері.

Склад:
Aqua (Water), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Prunus Amygdalus (Sweet Almond) Oil, Glycerin, Alcohol Denat. (SD Alcohol 39-C), Pentylene Glycol, Cetearyl Iso-Nonanoate, Adansonia Digitata (Baobab) Seed Oil, C12-20 Alkyl Glucoside, C14-22 Alco-Hols, Cetyl Palmitate, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Panthenol, Tocopherol, Allantoin, Bisabolol, Hamamelis Virginiana Distillate (Witch Hazel Water), Sodium Hyaluronate, Silver CI 77820, Ruscus Aculeatus (Butcher-Broom) Extract, Pantolactone, Citrus Medica Limonum (Lemon) Peel Extract , Citric Acid (01/663).

М'який поживний бальзам для чутливої шкіри ніг та діабетичної стопи Dr.Belter Samtea Medi-Feet Sensitive Silver Foot Balm
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.