Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СОНЦЕЗАХИСНИЙ ФЛЮЇД ДЛЯ ЧУТЛИВОЇ ШКІРИ SPF 50+ AVENE SUN INTENSE PROTECT SPF 50+

Рівень SPF: SPF 50+
Час застосування: День
Бренд: Avene
Тип продукту: Флюїд
Виробник: Pierre Fabre
Вік: Від 6 місяців
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Обличчя
  • Тіло
Призначення товару:
  • Від фотостаріння
  • Водостійкий
  • Захист від сонця
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Дітям
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Сонцезахисний флюїд для чутливої шкіри SPF 50+ Avene Sun Intense Protect SPF 50+ фото
ОПИС

Сонцезахисний флюїд для чутливої шкіри SPF 50+ Avene Sun Intense Protect SPF 50+

Сонцезахисний флюїд для чутливої ​​шкіри Intense Protect SPF 50+ - це засіб надширокого спектру. Вперше фотозахист поширюється не тільки на UVB UVA, а й на небезпечну частину сонячного випромінювання: високоенергетичне видиме синє світло. Продукт адаптований до найінтенсивніших сонячних умов, а також до найбільш уразливої ​​шкіри. Його гібридна текстура забезпечує проникнення за 3 секунди, має зволожуючу дію до 8 годин і запобігає пересушуванню епідермісу. Флюїд стійкий до впливу води та поту. Універсальний нюдовий відтінок забезпечує невидиме захисне покриття, без білих слідів та розводів навіть на смуглявій шкірі. Прекрасно підходить як для обличчя, так і для тіла. Може використовуватися як основа під макіяж. Призначений для сонцезахисного догляду за світлою чутливою шкірою, найбільш уразливою перед негативним впливом ультрафіолетових променів. Завдяки безпечному гіпоалергенному складу рекомендований для немовлят від шести місяців, дітей, вагітних жінок, людей з татуюваннями та дуже світлою шкірою. Випускається у пластиковій тубі, об'єм 150 мл.

Призначення
Захист від UVB/UVA променів і синього світла. 8 годин інтенсивного зволоження. Живлення. Водостійка.

Активні компоненти
Комплекс TriAsorB забезпечує широкий спектр захисту від UVB/UVA променів і від синього світла.
Провітамін Е має фотостабільність і нейтралізує вільні радикали.
Термальна вода Авен зволожує, заспокоює, дарує шкірі комфорт.

Результат
М'яка гладка зволожена шкіра, максимально захищена від негативного впливу ультрафіолетового проміння.

Рекомендації до застосування
Перед виходом на сонце нанесіть велику кількість флюїду на обличчя та/або тіло. Повторюйте нанесення при необхідності для підтримки захисту, особливо після потовиділення, купання або витирання рушником.

Курс застосування
Використовувати регулярно перед кожним виходом надвір. Повторювати нанесення кожні 2 години під час тривалого перебування на сонці, а також після водних процедур.

Склад:
Avene Thermal Spring Water (Avene Aqua), C12-15 Alkyl Benzoate, Caprylic/capric Triglyceride, Dicaprylyl Carbonate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Glycerine, Ethylhexyl Triazone, Phenylene Bis-diphenyl Cetyl Phosphate, Stearyl Alcohol, Vp/eicosene Copolymer, Benzoic Acid, Caprylyl Glycol, Glyceryl Behenate, Glyceryl Dibehenate, Glyceryl Stearate, Peg-100 Stearate, polyacrylate-13, Polyisobutene, Polysorba-9 , Red 33 (Ci 17200), Sorbitan Isostearate, Tocopherol, Tocopheryl Glucoside, Tribehenin, Xanthan Gum.

Без ароматів. Без силікону. Некомедогенний.

Сонцезахисний флюїд для чутливої шкіри SPF 50+ Avene Sun Intense Protect SPF 50+
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.