Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

АМПУЛИ ДЛЯ СУХОЇ ТА НОРМАЛЬНОЇ ШКІРИ ОБЛИЧЧЯ З SPF50+ MARTIDERM BLACK DIAMOND EPIGENCE OPTIMA SPF50+

Рівень SPF: SPF 50+
Час застосування: День
Бренд: MartiDerm
Тип продукту: Ампули
Виробник: MartiDerm S.L.
Вік: 20+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Для пружності шкіри
  • Антивіковий
  • Захист від сонця
  • Від зморшок
  • Від пігментних плям
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Нормальна
  • Суха
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Ампули для сухої та нормальної шкіри обличчя з SPF50+ MartiDerm Black Diamond Epigence Optima SPF50+ фото
ОПИС

Ампули для сухої та нормальної шкіри обличчя з SPF50+ MartiDerm Black Diamond Epigence Optima SPF50+

Щодня наша шкіра піддається впливу не тільки сонячного випромінювання або факторів навколишнього середовища, але й електромагнітного забруднення, яке випромінюють технології, які ми використовуємо щодня: телебачення, мобільний телефон, комп'ютер і т.д. Всі ці хвилі створюють електромагнітний туман, званий електросмог, який впливаючи на нашу шкіру, призводить до передчасного старіння клітин. Epigence Optima ампули були розроблені для забезпечення оптимального та всебічного захисту широкого спектру, стійкості шкіри до окисних пошкоджень, та перепрограмування клітин, для запобігання та усунення вікових змін. Ампули мають живильну, шовковисту текстуру і підходять для сухої і нормальної шкіри обличчя. Рекомендується для нормальної та сухої шкіри обличчя з видимими ознаками старіння. Для жінок 20+. Упаковка 10 шт. по 2 мл.

Призначення
Забезпечує захист від усіх видів випромінювань UVA, UVB (ультрафіолетове), IR, HEV (що випромінюється в основному на дисплеях електронних пристроїв) та EMR (випромінюваного пристроями з можливістю підключення, такими як WIFI або Bluetooth);
Інтенсивно зволожує та живить шкіру, запобігаючи її зневодненню та підвищуючи яскравість;
Сприяє синтезу колагену, еластину та гіалуронової кислоти. Підвищує щільність, пружність та еластичність шкіри, запобігає та усуває птоз;
Пом'якшує статичні та мімічні зморшки;
Запобігає виникненню гіперпігментації та потемніння вже існуючої пігментації.

Активні компоненти
Epigen 145 - сприяє оновлення клітин, забезпечує пружність шкіри, перешкоджаючи птозу та провисання. Має антиоксидантну активність.
Proteum 89+ – комплекс ексклюзивних Smart Proteoglicanos останнього покоління. На 100% збільшує клітинну енергію, на 80% виробництво власних протеогліканів та на 67% виробництво власної гіалуронової кислоти, що сприяє швидкому відновленню пружності та еластичність шкіри, зменшує зморшки, зміцнює шкіру та робить її більш еластичною.
Спектр Комплекс (Spectrum Complex) - синергетична комбінація декількох інгредієнтів, метою яких є захист шкіри від окисного стресу, спричиненого різними типами випромінювання, такими як UVA, UVB, IR, HEV та EMR.

Результат
Ці ампули назавжди змінять вашу шкіру! Інтенсивне живлення, зволоження та оптимальний захист Smart Aging «всередині та зовні».

Спосіб застосування
Злегка струсити перед використанням. Відкрийте ампулу за допомогою EASY OPEN за вказівкою на упаковці. Половину вмісту ампули нанести масажними рухами на шкіру обличчя, шиї та декольте до повного вбирання. Злегка помасажувати до повного поглинання. Використовуйте 1 ампулу протягом 24 години, використовуючи кришку та основу, передбачені для її зберігання.

Склад
Proteum 89+, Spectrum Complex SPF50+ (UVA/UVB/IR/HEV/EMR), Epigen 145.

Ампули для сухої та нормальної шкіри обличчя з SPF50+ MartiDerm Black Diamond Epigence Optima SPF50+
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.