Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЛЕГКИЙ ЗВОЛОЖУЮЧИЙ КРЕМ ДЛЯ НОРМАЛЬНОЇ ТА КОМБІНОВАНОЇ ШКІРИ ОБЛИЧЧЯ NOREVA LABORATOIRES AQUAREVA LIGHT MOISTURIZING CREAM 24H

Час застосування: День
Бренд: Noreva
Тип продукту: Крем
Виробник: Laboratoires NOREVA
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Відновлення
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Комбінована
  • Нормальна
  • Зневоднена
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Легкий зволожуючий крем для нормальної та комбінованої шкіри обличчя Noreva Laboratoires Aquareva Light Moisturizing Cream 24H фото
ОПИС

Легкий зволожуючий крем для нормальної та комбінованої шкіри обличчя Noreva Laboratoires Aquareva Light Moisturizing Cream 24H

Денний зволожуючий крем з легкою текстурою Aquareva Light Moisturizing Cream 24H глибоко зволожує шкіру, забезпечуючи миттєвий та пролонгований комфорт. Завдяки талій льодовиковій воді активується і відразу відновлює сяючий колір обличчя. Рекомендований для щоденного догляду за нормальною та комбінованою шкірою обличчя. Випускається у тубі, об'єм 40 мл.

Призначення
4 кроки до стану комфорту шкіри:
- Захищає епідерміс та обмежує втрати води;
- Забезпечує клітини чистою водою;
- Створює резервуари позаклітинної води;
- Сприяє саморегулюванню природного зволоження шкіри.

Активні компоненти
Гідрастім 4С відновлює захисний бар'єр шкіри, обмежує трансепідермальні втрати води, захищає шкіру від зовнішніх агресивних факторів. Забезпечує біодоступність води.
Основний зволожуючий комплекс заснований на перлинах льодовикової води (ліпосоми) – постійно вивільняє мінерали та олігоелементи, необхідні для клітинного метаболізму.
Фрагментована гіалуронова кислота (hydrocaptors) – створює запаси води у глибоких шарах епідермісу. Може накопичувати в 1000 разів більше води, ніж її власна вага, створюючи мікрорезервуари в епідермісі для постійного забезпечення шкіри водою.
Гідрапорин (екстракт солеросу – протеїн, що витягується з морських рослин) – основний фітобіоактивний інгрединт – динамічний та розумний регулятор води, що міститься в епідермісі та компенсує втрати води.
Зволожуючі компоненти: гліцерин, ефіри жожоба, сквален, олія зерен кунжуту.

Результат
Тонка і бархатиста текстура крему та його аква-аромат забезпечують миттєву свіжість та гарний настрій. Шкіра стає м'якою та еластичною.

Спосіб застосування
Наносити зранку на чисту суху шкіру обличчя.

Склад:
Aqua, Glycerin, Ethylhexyl Palmitate, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Decyl Olive Esters, Coconut Alkanes, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate, Polyglyceryl-3 Stearate, Jojoba Esters, Soterythylyl -Caprylate/Caprate, Ethyhexylglycerin, Parfum, Chlorphenesin, Lecithin, Hydrolyzed Sclerotium Gum, Squalene, Caprylhydroxamic Acid, Tocopherol, Disodium Edta, Sorbitan Oleate, Helianthus Annuus (Sunflower Malate, Phosphonic Acid, Bht.

Некомедогенний. Не містить феноксіетанолу, парабенів.

Легкий зволожуючий крем для нормальної та комбінованої шкіри обличчя Noreva Laboratoires Aquareva Light Moisturizing Cream 24H
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.